Contacte

Comptem amb un grup de professionals disposats a atendret.

CENTRAL / CLICK & COLLECT

ADREÇA:

C/ Pirineus, 9 17460 Celrà (Girona), Spain

HORARIS

De dilluns a dissabte: 9.00h - 21.00h

oficinas celra

Formulari de Contacte

Si desitges consultar la informació més recent relativa a la teva comanda o realitzar el seguiment de lenviament, accedeix a lapartat de Les meves comandes a El meu compte, selecciona la comanda i selecciona contactar.

Treballa amb nosaltres

Estem creixent com a negoci i hi ha possibilitats de treballar amb nosaltres. Si busques una empresa amb un entorn internacional, on desenvolupar idiomes i coneixements en e-commerce, créixer i evolucionar com a professional, envíans el teu CV i comença a imaginar el teu futur com part del nostre equip dinàmic i talentós.

Llocs de treball

T´agradaria treballar en un ambient creatiu i internacional, on les teves idees comptin? Ets una persona dinàmica, amb iniciativa i que pot marcar la diferència? Llavors busquem gent com tu.

Adjunta currículum

Accepto la política de privacidad

Beques / Pràctiques

Si ets estudiant amb motivació per conèixer el món duna empresa e-commerce, amb iniciativa, interès per aprendre i actitud responsable, també tenim oportunitats per a tu.

Adjunta currículum

Accepto la política de privacidad

 

Partners

Escollir els millors proveïdors és la clau de l´èxit de la nostra feina. Aspirem a aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients i sempre comptant amb la sòlida col·laboració dels nostres proveïdors.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei als nostres clients. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Troba més informació aquí | Acceptar