Contacte

Comptem amb un grup de professionals disposats a atendre't.

CENTRAL / CLICK & COLLECT

ADREÇA:

C/ Pirineus, 9 17460 Celrà (Girona), Spain

HORARIS

De dilluns a dissabte: 10.00 - 14.00h i 15.00 - 20.00h

oficinas celra

Formulari de Contacte

Si desitges consultar la informació més recent relativa a la teva comanda o realitzar el seguiment de l'enviament, accedeix a l'apartat de Les meves comandes a "El meu compte", selecciona la comanda i selecciona contactar.

Treballa amb nosaltres

Estem creixent com a negoci i hi ha possibilitats de treballar amb nosaltres. Si busques una empresa amb un entorn internacional, on desenvolupar idiomes i coneixements en e-commerce, créixer i evolucionar com a professional, envía'ns el teu CV i comença a imaginar el teu futur com part del nostre equip dinàmic i talentós.

Llocs de treball

T´agradaria treballar en un ambient creatiu i internacional, on les teves idees comptin? Ets una persona dinàmica, amb iniciativa i que pot marcar la diferència? Llavors busquem gent com tu.

Adjunta currículum

Accepto la política de privacidad

Beques / Pràctiques

Si ets estudiant amb motivació per conèixer el món d'una empresa e-commerce, amb iniciativa, interès per aprendre i actitud responsable, també tenim oportunitats per a tu.

Adjunta currículum

Accepto la política de privacidad

D'acord amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades personals seran tractades en un fitxer, responsabilitat de Tradeinn Retail Services S.L. amb la única finalitat de gestionar la seva candidatura en processos de selecció. Al facilitar-nos les seves dades, consenteix expressament en que les cedim a qualsevol empresa de selecció amb la que Tradeinn Retail Services S.L. pugui treballar en el futur i, també, a empreses amb activitats similars que són associades, participades o propietat de Tradeinn Retail Services S.L. per a les mateixes finalitats. Pot excercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament mitjà escrit, firmat, dirigit a Tradeinn Retail Services S.L. situada a C/ Pirineus, 9, Celrà (Girona), amb CP 17460, mitjançant comunicació escrita dirigida al Departament de Gestió de Persones de Tradeinn o a través de la direcció electrònica lopd@tradeinn.com. En tot cas, haurà d'acompanyar-se la sol·licitud d'una còpia del document oficial que acrediti la identitat del titular de les dades.

 

Partners

Escollir els millors proveïdors és la clau de l´èxit de la nostra feina. Aspirem a aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients i sempre comptant amb la sòlida col·laboració dels nostres proveïdors.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir un millor servei als nostres clients. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. Troba més informació aquí | Acceptar