Kontakt os

Hos Tradeinn har vi et hold af professionelle, som er klar til at hjælpe dig. Du skal endelig benytte dig af muligheden.

FÆLLES / KLIK OG HENT

Adresse:

C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spanien

KALENDER

Fra mandag til lørdag: 9.00 - 21.00

oficinas celra

Kontaktformular

Her kan du skrive spørgsmål til vores virksomhed.
Brug for hjælp? Du kan se din ordrestatus og nemt følge din levering ved at logge på Min konto. Hvis du stadig har brug for at kontakte os, skal du vælge din ordre i Mine ordrer og bruge kontaktformularen.

Jeg accepterer jeres Privatpolitik

Bliv en del af vores team, og voks med os!

Bliv klar til at starte din karriere i et internationalt miljø! Hos Tradeinn er det vores ansatte, der gør os til dem, vi er. De er mere end blot ansatte; de er en del af det samfund, vi servicerer. Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder i alle dele af vores virksomhed. Send os dit CV, og begynd straks at forestille dig din fremtid som en del af vores team.

STILLINGER

Kunne du tænke dig at arbejde I et kreativt og international miljø= Er du dynamisk, aktiv og vil du gerne fremad? Så er det en som dig, vi søger.

Vedhæft dit CV

Jeg accepterer jeres Privatpolitik

PRAKTIK

Er du studerende? Find ud af, hvordan dine evner og passion passer til mulighederne hos Tradeinn.

Vedhæft dit CV

Jeg accepterer jeres Privatpolitik

 

Partnere

Vores forretningspolitik involverer etableringen af et langsigtet forretningsforhold med vores partnere, hvor vi samarbejder i et tillidsbaseret miljø.

For at give dig en bedre service anvender Tradeinn cookies. Hvis du fortsætter med at browse på siden, accepterer du automatisk vores cookies. Mere information | Jeg accepterer