Ota yhteyttä

Tradeinnillä on ammattilaisia valmiina avustamaan Sinua. Sinun pitää vain löytää alla olevasta valikoimasta vaihtoehto joka sopii parhaiten Sinulle.

YRITYS / KLIKKAA JA KERÄÄ

Osoite:

C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Espanja

AIKATAULU

Maanantaista lauantaihin: klo 10.00–14.00 ja 15.00–20.00

oficinas celra

Yhteydenottolomake

Täällä voit esittää kysymyksiä yrityksestämme. Voit tarkistaa tilauksesi tilan ja seurata toimitusta helposti kirjautumalla Omaan tiliin. Jos Sinulla on silti tarve ottaa meihin yhteyttä, valitse tilauksesi kohdassa "Omat tilaukset" ja käytä yhteydenottolomaketta.

Liity tiimiimme ja kasva kanssamme!

Ole valmiina aloittamaan urasi kansainvälisessä ympäristössä! Tradeinnillä, ihmiset muodostavat sen ketä olemme. Ne ovat enemmän kuin kumppaneita; ne ovat tärkeä osa yhteisöä jota palvelemme. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia kaikissa yrityksen yksiköissä. Lähetä meille ansioluettelosi ja tule osaksi tiimimme tulevaisuutta.

TYÖPAIKAT

Haluatko työskennellä luovassa ja kansainvälisessä ympäristössä? Oletko dynaaminen, aktiivinen ja haluat kehittyä? Siinä tapauksessa, olet etsimämme henkilö.

Liitä CV

Hyväksyn tietosuojakäytännönne

TYÖHARJOITTELUT

Oletko opiskelija? Löydä jos taitosi ja unelmasi täsmäävät mahdollisuuksilla Tradeinnillä.

Liitä CV

Hyväksyn tietosuojakäytännönne

Henkilökohtaisen tietosuojalain mukaisesti ilmoitamme, että antamasi henkilötiedot sisällytetään Tradeinn Retail Services S.L.:n omistamaan tiedostoon, jotta hakemuksesi voidaan ottaa huomioon rekrytointiprosessissa. Hakemuksella annat suostumuksesi tietojenkäsittelyyn ja tietojen toimittamiseen Tradeinn Retail Services S.L:ään ja myös yrityksille, joilla on vastaavia toimintoja, jotka liittyvät tai jotka omistavat Tradeinn Retail Services S.L.:n. Käyttäjä voi käyttää oikeuttaan saada, oikaista, peruuttaa ja vastustaa hoitoa kirjoittamalla kirjeen, jonka mukana on jäljennös henkilöllisyytesi virallisesta asiakirjasta, joka on allekirjoitettu ja osoitettu Tradeinn Retail Services SL:een osoitteeseen C / Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Espanja. Kirjekuoreessa tai viestin aihelueella pitää lukea: Human Resources – Tietosuojakäytäntö.

 

Kumppanit

Meidän kaupallinen filosofia on kehittää pitkäaikaisia suhteita kumppaneiden kanssa, jossa luottaminen on kaiken yhteistyön kulmakivi.

Jotta saat parempaa palvelua, Tradeinn käyttää evästeitä. Jatkamalla sivujen selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. Lisää Tietoa | Hyväksyn