Επικοινωνήστε μαζί μας

Στην Tradeinn έχουμε μια ομάδα επαγγελματιών έτοιμη να σας βοηθήσει. Βρείτε απλά παρακάτω την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΕΤΑΙΡΙΑ / ΚΛΙΚ & ΣΥΛΛΟΓΗ

Διεύθυνση:

C / Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Ισπανία

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Από Δευτέρα έως Σάββατο: 9.00 - 21.00

oficinas celra

Φόρμα Επικοινωνίας

Εδώ μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με την εταιρεία μας.
Χρειάζεστε βοήθεια; Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας και να παρακολουθήσετε εύκολα την παράδοσή σας, συνδεόμενοι στον Λογαριασμό Μου. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε, παρακαλούμε επιλέξτε στην παραγγελία σας Οι παραγγελίες μου και χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Γίνετε μέλος της ομάδας μας και αναπτυχθείτε μαζί μας!

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας σε ένα διεθνές περιβάλλον! Στην Tradeinn, οι άνθρωποί μας μας κάνουν αυτό που είμαστε. Είναι κάτι περισσότερο από συνεργάτες μας. Είναι μέρος των κοινοτήτων που υπηρετούμε. Προσφέρουμε μια ποικιλία ευκαιριών σε κάθε τομέα δραστηριοτήτων μας. Στείλτε μας το βιογραφικό σας και αρχίστε να οραματίζεστε το μέλλον σας ως μέλος της ομάδας μας.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θα θέλατε να εργαστείτε σε ένα δημιουργικό και διεθνές περιβάλλον; Είστε δυναμικοί, ενεργοί και θέλετε να προχωρήσετε; Τότε ψάχνουμε για κάποιον-α σαν εσάς.

Επισυνάψτε το βιογραφικό σας

Αποδέχομαι την Πολιτική σας Απορρήτου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Είσαι φοιτητής; Ανακάλυψε ευκαιρίες και δες πώς οι δεξιότητες και τα ταλέντα σου ευθυγραμμίζονται με τις ευκαιρίες στην Tradeinn.

Επισυνάψτε το βιογραφικό σας

Αποδέχομαι την Πολιτική σας Απορρήτου

 

Συνεργάτες

Η επιχειρηματική φιλοσοφία μας περιλαμβάνει τη δημιουργία μακροπρόθεσμων επιχειρηματικών σχέσεων με τους συνεργάτες μας, σε εργασιακά περιβάλλοντα που βασίζονται στην εμπιστοσύνη.

Για καλύτερες υπηρεσίες, η Tradeinn χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να περιηγείστε στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες. | Συμφωνώ