Neem contact met ons op

Bij Tredeinn staan teams van professionals voor u klaar om u te ondersteunen. Kies hieronder de optie die het best past bij wat u nodig heeft.

ZAKELIJK / CLICK & COLLECT

Adres:

C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spanje

TIJDSCHEMA

Maandag t / m zaterdag: 10.00 - 14.00 uur en 1500 - 20.00 uur

oficinas celra

Contactformulier

Hier kunt u uw vragen over ons bedrijf stellen.
Hulp nodig? U kunt uw bestelstatus controleren en de levering volgen door in te loggen op Mijn Account. Als u toch nog contact met ons op moet nemen, selecteer dan uw bestelling in "Mijn bestellingen" en gebruik het contactformulier.

Ik accepteer uw Privacybeleid

Word lid van ons team en help ons groeien!

Begin uw carrière in een internationale omgeving! Bij Tradeinn maken de mensen ons wie we zijn. Ze zijn niet alleen onze collega´s, maar ook onderdeel van de gemeenschappen die we dienen. We bieden een aantal verschillende mogelijkheden op elk gebied van onze werkzaamheden. Stuur ons uw CV op en bereid u voor op een toekomst als onderdeel van ons team.

BANEN

Wilt u werken in een creatieve en internationale omgeving? Bent u energiek, actief en wilt u vooruit? Dan zijn we op zoek naar iemand zoals u.

Voeg je CV als bijlage toe

Ik accepteer uw Privacybeleid

STAGES

Ben je een student? Bekijk dan hier hoe je vaardigheden en passies overeenkomen met de mogelijkheden bij Tradeinn.

Voeg je CV als bijlage toe

Ik accepteer uw Privacybeleid

In overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens brengen we u op de hoogte dat de persoonsgegevens die u verstrekt in een bestand komen te staan dat eigendom is van Tradeinn Retail Services S.L. om uw sollicitatie in het verwervingsproces te overwegen. Door te solliciteren gaat u akkoord met de verwerking van gegevens door en de overdracht van gegevens aan Tradeinn Retail Services S.L., voor dezelfde doeleinden. U kunt uw rechten uitoefenen met betrekking tot toegang tot, correctie, annulering en weigering van de behandeling van gegevens door een getekende brief met een kopie van een officieel document waaruit uw identiteit kan worden vastgesteld te sturen aan Tradeinn Retail Services S.L., op het adres: C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spanje. Vermeld hierbij op de envelop of in de onderwerpregel van het bericht: Human Resources - Privacybeleid.

 

Partners

Onze bedrijfsfilosofie houdt onder andere in dat we lange samenwerkingen aangaan met onze partners en samenwerken in een werkomgeving op basis van vertrouwen.

Om u een betere service te kunnen verlenen, maakt Tradeinn gebruik van cookies. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies. Meer informatie | Ik ga akkoord