Kontakt oss

Hos Tradeinn har vi profesjonelle klar til å hjelpe deg. Du må bare finne alternativet som passer best for dine behov nedenfor.

KONSERN / KLIKK OG SAMLE

Adresse:

C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spania

TIDSPLAN

Fra mandag til lørdag: 9.00 - 21.00

oficinas celra

Kontaktskjema

Her kan du sende inn spørsmålene dine om vårt firma.
Trenger du hjelp? Du kan sjekke bestillingsstatusen din og spore leveransen din enkelt ved å logge deg på Min Konto. Hvis du fortsatt trenger å kontakte oss, vennligst velg bestillingen di i Mine bestillinger og bruk kontaktskjema.

Jeg godtar Personvernreglene

Bli med i vårt team og voks med oss!

Gjør deg klar til å starte karrieren din i et internasjonalt miljø! På Tradeinn gjør våre folk oss som vi er. De er mer enn våre medarbeidere; De er en del av de samfunnene vi betjener Vi tilbyr en rekke muligheter på alle områder av vår bedrift Send oss din CV og begynn å se fremtiden som en del av teamet vårt.

JOBBER

Vil du jobbe i et kreativt og internasjonalt miljø? Er du dynamisk, aktiv og du vil utvikle seg? Da ser vi etter noen som deg.

Legg ved CV

Jeg godtar Personvernreglene

INTERNSHIPS

Er du student? Oppdag muligheter for å teste hvordan ferdighetene dine og lidenskaper passer med Tradeinns muligheter.

Legg ved CV

Jeg godtar Personvernreglene

 

Partnere

Vår forretningsfilosofi innebærer etablering av langsiktige forretningsforbindelser med våre partnere som arbeider sammen i tillitsbaserte arbeidsmiljøer.

For å gi deg en bedre service bruker Tradeinn informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet godtar du bruk av informasjonskapslerMer informasjon | Jeg godtar