Kontakt

På Tradeinn har vi professionella team som är redo att hjälpa dig. Hitta bara här nedan det alternativet som bäst passar dina behov.

FÖRETAG / KLICKA & SAMLA

Adress:

C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spanien

TIDTABELL

oficinas celra

Kontaktformulär

Här kan du skriva dina frågor om vårt företag.
Behöver du hjälp? Du kan kontrollera din orderstatus och spåra din leverans mycket enkelt genom att logga in till Mitt Konto. Om du fortfarande behöver kontakta oss, vänligen välj din beställning i ”Mina beställningar” och använd kontaktformulär.

Jag accepterar er Integritetspolicy

Kom med i vårt team och väx med oss!

Var redo att starta din karriär i en internationell miljö! På Tradeinn är människor som gör oss till vad vi är! De är inte bara våra samarbetare, de är en del av samhällen som vi servar. Vi erbjuder olika möjligheter för varje område där vi verkar. Skicka en resumé (CV) och börja visualisera din framtid som en i vårt team.

JOBB

Skulle du vilja arbeta i en kreativ och internationell miljö? Är du dynamisk, aktiv och vill utvecklas? I så fall är du kanske just den vi söker!

Bifoga ditt CV

Jag accepterar er Integritetspolicy

PRAKTIK

Är du studerande? Upptäck möjligheter och se hur dina färdigheter och passioner passar ihop med möjligheter på Tradeinn.

Bifoga ditt CV

Jag accepterar er Integritetspolicy

 

Partners

Vår affärsfilosofi inkluderar etablering av långtids affärssamarbete med våra partners och gemensamt engagemang för biståndsorganisationsbaserade miljöarbete.

Tradeinn använder cookies för att kunna erbjuda dig en bättre service. Genom att fortsätta dina sökningar på vår sida, godkänner du vår användning av cookies. Mer information | Jag godkänner