up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tailwind Koripallo Koripallolla Indoor Playground

Tailwind Koripallo Koripallolla Indoor Playground

Tailwind Koripallo Koripallolla Indoor Playground

Tailwind Koripallo Koripallolla Indoor Playground

plus
Tailwind

Tailwind Koripallo Koripallolla Indoor Playground

Tuotekuvaus Tailwind Koripallo Koripallolla Indoor Playground

TAILWIND-sisäpelikoriurheilukori musta/sinisenä on täydellinen laite pienten lasten leikiksi ja aktiiviseksi pysymiseksi sisätiloissa. Tämä laadukas koriurheilukori on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä ja se on varustettu helposti asennettavalla verkolla ja pehmeällä, kevyellä pallolla. Se on loistava tapa rohkaista lapsesi urheilullisuutta ja parantaa heidän silmä-käsi-koordinaatiota. Musta ja sininen värimaailma tuo säihkettä mihin tahansa leikkihuoneeseen tai sisätilaan. TAILWIND-sisäpelikoriurheilukori palloineen on pakollinen hankinta jokaiselle aktiiviselle perheelle. Hanki se nyt tarjotaksesi loputonta hauskaa lapsillesi samalla pitäen heidät aktiivisina ja terveinä koko vuoden.


Kaikki Koripallokorit kategorian Koripallo tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. basketball:sta löydät täyden Tailwind-kokoelman Varusteet tuotteita. Tailwind:n Koripallo Koripallolla Indoor Playground:een hinta on 36.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Tailwind Koripallo Koripallolla Indoor Playground

Väri
Musta
Tuotetyyppi
koripallokorit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Tailwind Koripallo Koripallolla Indoor Playground

Hyvä tuote

-

Materiaalin laatu on melko hyvä. Täältä löysin sen hieman halvemmalla kuin muista kaupoista. Lähetys oli nopea, sillä se saapui 48 tunnissa. Toistaiseksi tyytyväinen ostokseen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up