up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Tailwind Basketkorg Med Boll Indoor Playground

Tailwind Basketkorg Med Boll Indoor Playground

Tailwind Basketkorg Med Boll Indoor Playground

Tailwind Basketkorg Med Boll Indoor Playground

plus
Tailwind

Tailwind Basketkorg Med Boll Indoor Playground

Produktbeskrivning Tailwind Basketkorg Med Boll Indoor Playground

TAILWIND Inomhuslekplats Basketboll Korv Med Bollen i Svart / Blå är den perfekta utrustningen för dina små att leka och hålla sig aktiva inomhus. Denna premiumkvalitetsbasket är utformad för att motstå tunga lekar och är utrustad med en lätt att installera ringnät och en mjuk, lätt boll. Det är ett utmärkt sätt att uppmuntra ditt barns atletism och förbättra deras hand-öga-koordination. Den svart- och blåfärgade färgskalan lägger till en popp av färg till vilken lekrum eller inomhusyta som helst. TAILWIND Inomhuslekplats Basketboll Korv Med Bollen är ett måste för varje aktiv familj. Få den nu för att ge oändligt med roligt för dina barn samtidigt som de håller sig aktiva och hälsosamma hela året.

Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på Basketbollutrustning, upptäck basketball. Som officiell Tailwindåterförsäljare, har alla våra Basketbollprodukter full tillverkargaranti av Tailwind. Välj en av våra Utrustningkategorier och upptäck alla våra Utrustningprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Tailwind Basketkorg Med Boll Indoor Playground funktioner?

Funktioner Tailwind Basketkorg Med Boll Indoor Playground

Färg
Svart
Produkttyp
Basketkorgar

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Tailwind Basketkorg Med Boll Indoor Playground

Bra produkt

-

Kvaliteten på materialet är ganska bra. Här kunde jag hitta det lite mer rabatterat än i andra butiker. Försändelsen var snabb, eftersom den kom inom 48 timmar. För tillfället nöjd med köpet.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up