up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Bell Super 2 Helmet

plus
Bell

Bell Super 2 Helmet

Produktbeskrivelse Bell Super 2 Helmet

ts handler om udfordringen. Klipper, rødder og tekniske stier. Super 2 er designet med udvidet dækning, killer nye farver, og trail specifikke funktioner til at holde dig kølig og behagelig, når du presser dig selv til det yderste. Du får den avancerede beskyttelse af MIPS, plus Overbrow Ventilation at kanalisere i kold luft - selv på hårde stigninger.


Med spillet skiftende aftagelige hage bar, Super 2R version er to hjelme i ét. Fjern og stuve hagen bar i din pakke, eller på dit rack på lange stigninger, derefter låse det på plads, når du er klar til at rippe mere aggressiv terræn. Dens hurtig og enkel 1 2 3 sæt op.Funktioner:


Breakaway Skruer

Goggleguide Justerbar Visor System

ICEdot Aktiveret

I Mold Polycarbonat Shell

Integreret Breakaway Camera Mount

MIPS Udstyret

TAG ™ Fit System

X Static PaddingSpecifikation


Vægt: 360 g

Vents: 23 ventilationskanaler, 4 pande porte


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Skynd dig at købe Bell Super 2 Helmet, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos bikeinn kan du også finde Hjelme, eller Beskyttelser, vi har det du lige står og mangler. Køb Bell Super 2 Helmet og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Hjelme tilbud.

Funktioner Bell Super 2 Helmet

Anbefalet brug
Bjergcykling
Cykling i byen
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up