up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Cannondale

Cannondale

Alle ( Cannondale )

Om Cannondale

Cannondale, et navn der er synonymt med innovation og cykel ekspertise, har været en vigtig del af branchen siden dens opstart i 1971. Firmaet blev grundlagt af Joe Montgomery, en visionær med en passion for cykling og en evne til at skubbe grænser. Siden sin ydmyge begyndelse har Cannondale konsekvent sat standarden for avanceret cykelteknologi og design. Innovative features som aerodynamisk rør og carbonfiber rammer bidrager til deres ry som nogle af de hurtigste landevejscykler tilgængelige.
Cannondales arv er en uudtømmelig innovation og en passion for at skubbe grænserne for hvad der er muligt i cykling. Med et engagement i excellence der strækker sig over fem årtier, Cannondale fortsætter med at inspirere ryttere verden over. Uanset om du er en landevejs-warrior, en bjergtrailblazer, eller en bycyklist, har Cannondale den perfekte tur for dig, støttet af en historie om excellence og en dedikation til cykling der er uovertruffen i branchen. Bliv en del af Cannondale familien og oplev spændingen ved cykling på sit bedste.

Cannondale Pioneering Excellence in Cycling Bikes

Cannondale tilbyder et diversificeret udvalg af cykler, hver håndlavet med præcision og bygget for at tilpasse sig de unikke behov hos ryttere. Uanset om du er en erfaren professionel eller en afslappet cyklist, har mærket den perfekte Cannondale-cykel til dig. Deres engagement i kvalitet, holdbarhed og ydeevne skinner igennem i hver model. For dem der længes efter barsk terræn og spændende eventyr, er Cannondale Mountain Bikes din ideelle følgesvend. Disse cykler er designet til at erobre de hårdeste stier, tilbyder top-tier affjedringssystemer, lette rammer og superior håndtering.
Når det kommer til landevejscykling, står mærket i spidsen med sine Cannondale Road Bikes. Designet til hastighed, smidighed og komfort, er disse cykler et favorit blandt landevejsryttere og triatleter. Gravel-riding entusiaster finder deres perfekte match i Cannondales Gravel Bikes. Med funktioner som bredere dæk til stabilitet og komfortabel geometri, tilbyder Cannondale gravel bikes en ekstatisk og glat tur på ethvert underlag.
For alvorlige mountainbikere der leder efter et ekstra kant på stierne, leverer Cannondale MTB Bikesenestående ydeevne. Disse cykler tilbyder uovertruffen kontrol og respons på de mest krævende baner. Sikkerhed er et højeste prioritet hos Cannondale, og deres linje af Cykelhjelme afspejler denne forpligtelse. Disse hjelme er designet med avancerede materialer og teknologi for at give en superior beskyttelse uden at gå på kompromis med komfort eller stil. Uanset om du tager stierne eller sejler gaderne, holde Cannondale cykelhjelme dig sikker og komfortabel.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk