up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Castelli Ærmeløs Jersey Core Tri

plus
Castelli

Castelli Ærmeløs Jersey Core Tri

Produktbeskrivelse Castelli Ærmeløs Jersey Core Tri

Disse stykke er centrale for din tri livsstilsrelaterede hårdtarbejdende stykker, der er klar til race hver weekend, og hold op til hele sæsonen. Vi er skyld inkluderet nøglefunktioner fra vores toppen af ​​den linje produkter, ligesom undtagelsesvis komfortable KISS3 Tri sæde pad, Free aerodynamisk lomme design, og Speed ​​Hooks til at forhindre den øverste fra ridning op i løbet af svømme og cykel.Funktionalitet:


Tempo3 Light stretch

YKK Camlock lynlås

Høj kapacitet aero gratis lomme konstruktion

Speed ​​Hooks at integrere med kort

Sublimeret GRAPHIEspecificaciones:


Vægt: 104 g


Lige nu har vi tilbud på Castelli Ærmeløs Jersey Core Tri. Kig ind i vores online cykel butik, hos bikeinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste cykel udstyr. Vi har også varer som cykel, og alt det gode fra Castelli, til de bedste priser.

Funktioner Castelli Ærmeløs Jersey Core Tri

Typer af ærmer
Uden ærmer
Farve
Blå
Funktioner
Stretch
Aerodynamisk
Lynlås længde
Halv lånlys

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up