up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Castelli

Kvinder

Kvinder

Culotes

Culotes

Maillots

Maillots

Jakker

Jakker

Officiel udstyr

Officiel udstyr

handsker

handsker

Afdelinger

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Recovery og Pleje

Tasker

Uddannelse og Konkurrence

Alle( Castelli )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Castelli

Castelli er et italiensk mærke grundlagt af Gianni Vittore, en kendt skrædder i Milano, der skaber sine mesterværker med sine hænder. Virksomheden blev startet i 1876, og hovedkvarteret er i Fonzaso, en berømt by i Italien. Nu er Castelli let at kende på sit velkendte logo af en skorpion. Virksomheden fremstiller avanceret sportstøj med trendy design og moderne teknologi.
Castelli ændrede sine stoffer, materialer og planer i overensstemmelse med moderne behov ved at forny alt over tid for at gøre tøjet mere og mere trendy og behageligt.
Det italienske mærke tilbyder et komplet udvalg af cykeltøj til både mandlige og kvindelige tøjlinjer. Du kan nemt finde Castelli varer af høj kvalitet på Bikeinn . Selvom mange andre mærker tilbyder cykelbeklædning, forbliver Castelli i top på grund af sin førsteklasses kvalitet. Det kan give kvalitet og komfort og giver dig et super stilrent og trendy cykellook. Castelli tøj kan give dig en positiv indstilling til at præstere endnu bedre, mens du føler dig selvsikker.

Shop de bedste Castelli varer på Bikeinn

Castelli er kendt for at lave top notch funktioner såsom vind- og vandtætte genstande. Castelli cykeltrøje er et godt køb for sin vandafvisende evne, hvilket gør den mere velegnet til cykling. Castelli-trøjen består hurtigt den dynamiske test for at booste bærerens præstation. Denne trøje har mange andre førsteklasses funktioner, såsom lynlås af ærmerne og aftagelige indlæg, hvilket gør den til en fantastisk købsmulighed. Ud over trøjer kan Castelli jakker holde dig varmest i de koldeste temperaturer ved deres varmeisoleringsevne. De har den mest komfortable pasform og fremragende design med lange ærmer, der kan hjælpe dig med at føle dig varm.
Sæt din jakke sammen med et Castelli baselag for en ekstra varm og tør effekt. Denne lagdeling har en hurtigtørrende evne til at holde dig tør i et koldt miljø; dermed kan du føle dig tør og godt tilpas i kulden. Det er afgørende for at holde dig svedfri og regulere din kropstemperatur. På denne måde kan du bevare din gennemsnitlige kropstemperatur i begge somre ved at holde personen i ro og om vinteren for at hjælpe med at holde dig varm.
Castelli bibshorts er designet til at forbedre sportens ydeevne. De er lavet til at understøtte den hurtige bevægelse, og kommer i den bedste rimelige prisklasse. En anden nødvendig genstand, når det kommer til cykling, er handsker. Castelli handsker er de mest essentielle for at hjælpe hænderne med at holde sig sikre uden at udsætte dem direkte for alt slags vejr og give dig et klassisk og moderne touch.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk