up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Elektronik

Kilometertæller - Farve: Sort

()
load

Hvad er en cykelcomputer?

Hvis du er en ivrig rytter, især på et konkurrencepræget niveau, eller en rekreativ rytter, der laver lange træningsture, skal du indsamle et komplet udvalg af data, der vedrører dine forlystelser i den bestemte periode. Cykelcomputere er målrettet designet og produceret til cyklister, der er lidenskabelige med at cykle og vil fortsætte det som en karriere. Du kan blot vedhæfte Cateye cykelcomputere til styret. De er gode til lange ture og har en lang batterilevetid med stor skærm og interface, der viser alle vigtige data.

Funktioner ved en cykelcomputer

GPS funktioner
De mest basale og overkommelige cykelcomputere har normalt ikke GPS funktioner. Den moderne og mest sofistikerede GPS cykelcomputer er dog ret dyr og tilbyder hurtige og koncise sporingsdata.

Cykelfunktioner
De fleste cykelcomputere leverer grundlæggende data såsom hastighed og afstand. Avancerede enheder tilbyder yderligere funktioner og giver dig mulighed for at beregne højde, effekt og kadence. Nogle cykelcomputere leveres med sensorer, der yderligere forbedrer din dataindsamling med nøjagtighed.

Trådløs teknologi
Borte er de dage, hvor cykelcomputere fulgte med ledninger. I dag er næsten alle enheder såsom cykelcomputere Garmin trådløst forbundet til telefoner, fitness trackere og bærbare computere. Garmin , Shimano , Specialized , Sigma og Topeak tilbyder en bred vifte af cykelcomputere.

Skærmkvalitet
De mest basale enheder er overkommelige og har sorte og hvide skærme, mens de sofistikerede cykelcomputere har farvedisplay med en berøringsskærm.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk