up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin Cykelcomputer Edge 130

plus
Garmin

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Kompatibelt tilbehør til dette produkt

Produktbeskrivelse Garmin Cykelcomputer Edge 130

Edge 130 vil du nyde en cykluscomputer med vigtige funktioner til dit velbefindende. Dette udstyr har en 1,8 ”skærm, hvor det viser ruterne tydeligt, hvilket gør læsningen lettere. Designet af denne enhed skiller sig ud som lys på denne måde, du kan flytte den hen, hvor du vil.

Blandt de indikatorer, du kender ved hjælp af denne enhed, er: afstand, hastighed, hårdhed og højde af ruterne. GPS- og GLONASS-satellitter arbejder for at guide dig over lange afstande og kompliceret terræn. Skærmen kan tilpasses med op til 8 felter. Den har en barometrisk højdemåler til at spore afstandens hastighed, hastighed og højde. Gennem nemme at læse retninger vil systemet guide dig gennem hele stien.

Fra Garmin Connect-applikationen opretter du stier og konkurrerer praktisk talt med andre kolleger. Batteriets levetid når 15 timer mellem opladninger. Cyklussen har alle de funktioner, der giver dig mulighed for at navigere, overvåge statistikker og holde kontakten med deres kære. Kompakt, nem at bruge GPS cykelcomputer med cykelbevidsthedsfunktioner:

Forenklet, robust design med 1,8 display, der er skarpt og let at læse i sollys eller svagt lys

Med GPS, GLONASS og Galileo-satellitter og et højdepunkt, kan du vide hvor langt, hurtigt, hårdt og højt du har kørt på de længste stigninger eller på vej gennem byen

Inkluderer navigation med turmeldinger og viser endda hvordan du kommer tilbage for at starte; download kurser fra kursusskabersfunktionen i Garmin Connect ™ online-fællesskab og race i realtid imod Strava Live Segments

Kompatibel med Varia ™ cykelbevidst tilbehør, herunder bagfra radar og smarte cykellys

Tilknyttede funktioner1 omfatter smarte underretninger, vejr og mere; LiveTrack og Assistance funktioner gør det nemt at dele din placering

Batterilevetid2: op til 15 timer

Dens de små ting, der gør hele forskellen, hvorfor du kommer til at elske Edge 130. Denne robuste kompakte, men dygtige GPS-cykelcomputer har alt hvad du behøver for at navigere din tur, overvåge statistikker, holde kontakten med dine kære og meget mere. Og alt er i en kompakt enhed, der går hvor du går og vil ikke veje dig ned.

Lille, men kraftig:

Uanset om du kører på enkeltbaner, åbne veje eller bygader, er Edge 130 den perfekte ridepartner. Den kompakte, lette design har en 1,8 mono hukommelse i Pixel (MIP) display. Det betyder, at du får en helt skarp visning af skærmen, selv i direkte sollys, når du normalt skinner på din smartphone skærm. Dens fem-knap interface er let at navigere, og du kan endda tilpasse displayet til at vise op til 8 datafelter på hver skærm. Og lad ikke dens små statur lure dig - Edge 130 er fyldt med ekstra funktioner og får op til 15 timers batterilevetid mellem opladninger.

Naviger med lethed:

Hvor end du kører, tager Edge 130 cykelcomputer din vigtige statistik. Med hjælp fra GPS, GLONASS og Galileo satellitter til mere dækning under tæt trædækning - plus et indbygget barometer - sporer det hvor langt, hvor hurtigt og endda hvor højt du har kørt. Planlæg og download dine ruter med Courses Creator-funktionen fra Garmin Connect. Edge 130 vil vejlede dig med nemme at læse kursanmodninger og vende vejledninger. Dens selv smart nok til at lede dig tilbage til din startsted.

Øget cykelbevidsthed:

Skifter det op og rammer vejen? En lille ro i sindet vil gøre hver tur så meget bedre. Derfor er Edge 130 kompatibel med vores Varia-serie af cykelbevidsthedsudstyr, herunder bagudradar og smarte cykellys. Ved at sammenkoble disse enheder med din Edge-cykelcomputer, kan du få advarsler til at nærme biler - lige på din Edge-skærm - og hjælpestyrerne ser dig. Edge 130 lader også dine venner og familie følge din placering i realtid med LiveTrack1-funktionen. Og hvis du tilfældigvis kører i vanskeligheder under en tur, kan Assistance1-funktionen hurtigt sende din nuværende placering til valgte kontakter, så de ved, hvor de finder dig.

Forbedre din ydeevne:

Edge 130 cykelcomputeren er designet til at hjælpe dig med at forbedre din ydeevne, så du kan stræbe efter at forbedre med hver tur. Dens kompatible med effektmålere, så du kan se, hvor mange watt du producerer på en flad sektion eller en stejl bakke. Forståelse, hvor du producerer strøm, hjælper ikke kun med træning, det giver også en mere episk tur. Og du kan gøre hver tur lidt mere interessant ved at køre i realtid imod Garmin og Strava Live Segments, hvilket giver dig den ekstra nudge til virkelig at skubbe dig selv.

Smarte forbindelser:

Med en række smarte funktioner1 giver Edge 130 dig mulighed for at holde din telefon sikkert gemt væk og stadig forblive forbundet, mens du er på cyklen. Tekstmeddelelser vises på enhedens skærm, så du kan se dem et øjeblik og holde dig klar til at køre. Vet, om du er ved at blive regnet ud ved at bruge vejrsiden for at holde fanerne på det aktuelle vejr og prognostiserede forhold. Du kan parre Edge 130 med den kompatible Edge-fjernbetjening, så du kan starte og stoppe timeren, ændre siden eller markere et omgange uden at tage dine hænder ud af stængerne. Og husk - du kan automatisk uploade dine rides til Garmin Connect online-fællesskabet og endda tilpasse din enhed fra vores Connect IQ ™ -butik ved at downloade konfigurerbare datafelter som f.eks. GU Brændselspåmindelsen eller Strava Suffer Score.

Specifikationer:

Generel:

Fysiske dimensioner: 4,1 x 6,3 x 1,6 cm

Vægt: 33 g

Vandvurdering: IPX7

Batteri: Genopladeligt lithiumion

Skærmstørrelse: 27,0 x 36,0 mm; 1,8 diag (45 mm)

Skærmopløsning: 303 x 230 pixel

Batterilevetid: Op til 15 timer

Højfølsom modtager: Ja

Kort og hukommelse:

Vejpunkter / favoritter / steder: 100 steder

Ruter: 15 kurser

Historie: 100 timer

Sensorer:

GPS: Ja

GLONASS: Ja

Barometrisk højdemåler: Ja

Accelerometer: Ja

Daglige smarte funktioner:

Smarte meddelelser: Ja

Trænings-, planlægnings- og analysefunktioner:

Tilpasningsskærm (er): Ja

Auto Pause®: Ja

Auto Lap®: Ja

VO2 max: Ja

Virtual partner: Ja (inden for et kursus)

Automatisk rulning: Ja

Cykling funktioner:

Kurser: Ja

Tid / afstandsalarmer (aktiverer alarm, når du når målet): Ja

Kompatibel med Vector ™ (effektmåler): Ja

Strømmåler kompatibel (viser strømdata fra kompatible tredjeparts ANT + ™ aktiverede effektmålere): Ja

Garmin Connect ™:

Garmin Connect ™ kompatibel (online-fællesskab, hvor du analyserer, kategoriserer og deler data): Ja

Automatisk synkronisering (overfører automatisk data til Garmin Connect): Ja

Ekstra:

Bluetooth®: Ja (BLE)

Ephemeris satellit forudsigelser: Ja

Højde: Ja

Bip: Ja

Varia ™ cykling bevidsthed kompatibel: Ja

Konfigurer strømlinet via app

V02 Max / Recovery: Ja (kræver strøm og puls)

Segment kompatibel: Strava og Garmin

Tilknyttet kapacitet: LiveTrack, vejr, Assistance, Connect IQ datafelter

Udvidet displayfunktion med kompatible wearables

Galileo: ja

I kassen:

Kun enhed:

Kant 130

Standard mount

Tether

Opladning / datakabel

Manualer


Skynd dig at købe Garmin Cykelcomputer Edge 130, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos bikeinn kan du også finde Kilometertæller, eller Elektronik, vi har det du lige står og mangler. Køb Garmin Cykelcomputer Edge 130 og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Kilometertæller tilbud.

Funktioner Garmin Cykelcomputer Edge 130

Farve
Sort
Produkttype
Cykelcomputere
Egenskaber
GPS
barometer
Højdemåler
Accelerometer
Glonass

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Fremragende køb

-

Produkt med fremragende kvalitet / prisforhold. Meget praktisk og med forskellige muligheder

Garmin Cykelcomputer Edge 130

God maskine

-

Som forventet. Enkel, praktisk, nok til en god tur! Hurtig levering.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Lykkelig

-

En perfekt tæller til selv de mest krævende amatører.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Fantastisk produkt, selvom jeg forventede, at det skulle være lidt større. Snart sætter jeg denne lille enhed på prøve. Leveringen var efter planen.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Superhurtigt produkt i tråd med forventningerne

-

Top levering. Produkt pakket godt.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Kilometertæller

-

Fantastisk speedometer / gps, den uovertrufne pris den billigste på internettet

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Bestil fra frankrig

-

Hurtig, til tiden og super godt pakket ... Jeg er glad !!!!

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Perfekt

-

Intet galt med det, god forsendelse og fungerer perfekt.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Godt produkt

-

Perfekt produkt til mine behov. Jeg bruger den til at dele skærmen på min forløber 935, og den fungerer godt.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Edge 130 bedste værdi for pengene

-

For dem, der leder efter et let, kompakt udstyr med masser af information (i realtid) er dette det rigtige valg. Fremragende værdi for pengene. Let konfigurerbar og meget alsidig.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130

-

Fantastisk produkt. Anbefalet brug for mtb for at have mindre plads, men alle de nødvendige data.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Fantastisk produkt, selvom jeg forventede, at det skulle være lidt større. Snart sætter jeg denne lille enhed på prøve i marken. Leveringen var efter planen.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Lille, men meget funktionel

-

god integration med mobiltelefon, nem at bruge

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130

-

Fremragende kvalitet / pris produkt, måske den bedste garmin nogensinde, enkel, hurtig og effektiv.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Godt produkt

-

Markedets bedste cykelcomputer til prisen!

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Ordren ankom som forventet. Dejligt produkt!

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Alsidig og præcis med små dimensioner

-

Garmin Edge 130 har små dimensioner og overraskelser for sin alsidighed i brug og præcision. Det opretholder en optimal GPS-forbindelse, præsenterer muligheden for at organisere hvert datafelt efter ønske og tilbyder en bred vifte af parametre, alt sammen til en ærlig pris. Den eneste fejl er manglen på at kunne se temperaturen til stede i realtid blandt de data, der er registreret i slutningen af skødet.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Fremragende service

-

Enheden skuffer ikke, lille, men kraftfuld, har mange muligheder og nem håndtering. Forsendelse gik glat og til tiden

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Produktet overgik forventningerne. Programmering med de forskellige sensorer er meget let. Levering til tiden

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Store

-

Fantastisk produkt! Leveringen var hurtig.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Ordren ankom som forventet, nu starter den straks

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Modtaget, superhurtig forsendelse selv i disse komplicerede perioder (covid, årets fejring) nu vil jeg prøve at sætte denne lille GARMIN GPS-modtager på prøve. Fortsættes.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Betaling og forsendelse ok

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Super hurtig levering

-

Logistik fungerer effektivt, fordi leveringen af artiklen blev foretaget på tre arbejdsdage

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Tilfreds

-

Dejligt lille produkt leveret ret hurtigt

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Fremragende gps

-

En god GPS til begyndere. Jeg anbefaler det

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Det er garmin ......!

-

modtaget nikkel, til tiden, fungerer meget godt og starter hurtigt, selv når Garmin-appen opretter forbindelse. Jeg anbefaler dette enkle og effektive produkt !!

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Edge 130

-

Fremragende køb. Femstjernet service

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Fremragende produkt

-

Hurtig levering og perfekt produkt til en meget konkurrencedygtig pris.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Okay

-

Alt godt og hurtigt tak

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130

-

Hurtig levering, godt pakket. Garmin 130 er meget lydhør meget godt. Monokrom, men ultralæsbar skærm, fungerer med det samme, jeg synes en af de bedste kompakte GPS.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

+++ meget +++

-

Lige hvad jeg ledte efter. Betaling, forsendelse og emballage OK. Tak BikeInn

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Edge 130

-

Artikel modtaget hurtigt. og ser okay ud i kassen. Har tudret i et stykke tid og virker brugervenlig. At dømme efter andre anmeldelser på dette og biker-websteder, vil jeg have det sjovt med dette legetøj.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Godt køb. god service

-

Godt køb. God service

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Hurtig levering, pålidelig side. Nu er der tilbage at teste produktet

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Anmeldelse

-

Great small gps

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Fantastisk produkt

-

Alt korrekt, meget tilfreds med købet

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Hurtig levering fremragende webshop

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130

-

Fantastisk indeholdt produkt, men med alt hvad du behøver og meget let at bruge

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Jeg anbefaler

-

Fremragende produkt fra garmin. God kvalitet pris GPS. GPS med mange muligheder og funktioner, der ikke ligger bag andre modeller.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Edge 130

-

Hurtig levering hele vejen til NZ. Fantastisk produkt. Nem opsætning og installation.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Edge 130

-

Min første cykelcomputer, fremragende navigation. Selvom det er ekstremt lille, er det meget synligt, og tilpasningen af skærmene giver dig mulighed for at få det, du har mest brug for, uden at skulle skifte skærm. Batteriets levetid er ikke god, men det lykkedes mig at køre en 10-timers cykel uden nogensinde at oplade den.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130 lille, men har det hele

-

Det er den mindste cykelcomputer i Garmin-huset, men den har alle de grundlæggende funktioner, der kan bruges af en cykelamatør som mig. Det ser robust og godt lavet ud. Måske er tasterne lidt for små, og menuen er ikke særlig intuitiv, men for den betalte pris er den ikke lige.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Edge 130

-

Lille cykelcomputer fyldt med masser af ting. Billigste pris, jeg kunne finde på Bikeinn.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Godt produkt

-

Modtaget varen i god stand og emballage. Alt godt. tak skal du have

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Godt, smukt, billigt

-

10/10

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Fremragende produkt, det indeholder det, der er nødvendigt i en minimumsstørrelse. Punktlig levering.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Edge 130

-

En meget god tæller. Jeg lavede et par ture, og det klarer sig godt.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Lige nok

-

Det er ideelt til den gennemsnitlige cyklist som mig.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Praktisk og intuitiv

-

Fantastisk produkt, god værdi for pengene. Kompakt enhed, men med alt hvad du behøver for at træne. Let at installere og installere på cyklen.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Edge 130

-

Stor værdi!! Præcis hvad jeg havde brug for ...

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Dejlige gps

-

Lille men funktion fyldt

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Okay

-

Lidt at sige, Garmin-kvalitet, fuldt funktionel og leveret hurtigt efter planen med forsendelsessporing. Meget godt.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Lille, men fantastisk enhed. Leveres til tiden. Meget nem at bruge og god afstandssporing på lange ture.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Levering

-

Meget pålidelig levering og godt produkt

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Pratico

-

Perfekt størrelse og brug til MTB, hvis du ikke vil være som en professionel og har de mest nødvendige data, er fint.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Fremragende produkt, perfekt og som beskrevet punktlig levering, stærkt anbefalet

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130

-

Meget godt udstyr og nu til en pris der giver mening. Ideel til dem, der tager små vendinger, men som gerne vil have nogle oplysninger.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130 top

-

Fantastisk produkt, hurtig forsendelse! super

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Fantastisk

-

ankom til tiden, kasse uden rids. Fremragende produkt

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Super let at justere tæller, tydeligt display med flere tilgængelige skærme !!! Jeg bedømmer det 5/5

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Hastighed og den bedste pris

-

Bestilt på tirsdag og onsdag havde jeg allerede produktet derhjemme. Prisen har været den bedste, jeg har fundet på nettet. Jeg vil købe forsikring igen.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Fremragende produkt

-

God kompakt enhed med alle de funktioner, jeg har brug for, som også blev leveret inden for den angivne leveringstid.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Store!

-

Jeg fik nøjagtigt det, jeg ville have. Let at bruge og cykle computer. Jeg anbefaler.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130 fremragende

-

Fremragende produkt såvel som forsendelse, der fandt sted efter planen og i perfekt stand.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Lille, men stor enhed. Intet problem med levering til Tjekkiet

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

meget god værdi for pengene. meget kompakt, men indeholder al den information, jeg har brug for.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Tilfreds

-

Punktlig levering og konkurrencedygtig pris

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Nådeløs service og fremragende pris

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Bare fantastisk!

-

Meget detaljeret, superjusterbar og let at bruge. Lidt smuk Garmin. En af de bedste computere, du kan få til din cykel. Skål.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Fantastisk enhed .... mindre end jeg troede .... men fremragende med ydeevne. Leveringstiden var længere end forventet ... men ikke noget at bekymre sig om.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Store

-

Topprodukt og super levering til tiden på trods af de leveringsproblemer, der er forbundet med coronavirus. Tak skal du have.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Jeg har det kun en uge, men var let at konfigurere, og du kan lægge masser af oplysninger på en lille skærm

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Online køb

-

Det var dejligt at behandle dig. Tak. Vil snart købe igen. Stærkt anbefale. Meget ærlige fyre.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Online køb

-

Det var dejligt at behandle dig. Tak.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Service

-

Kvalitetsservice! Fantastisk pris! Qb-udstyr til en weekend-cyklist!

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Godt produkt

-

Hurtig levering. Kompakt produkt, god læsbarhed og ergonomi. Praktisk at opdage nye hjørner. Kun lille ulempe, der er knyttet til manglen på integreret kortlægning: i visse grene er det tilfældet forkert i den retning, man skal tage (men vi er klar over dette).

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Fantastisk gps

-

Dette er en rigtig solid computer. Det er HVIS du ikke har brug for klokker og fløjter. Den er utrolig præcis, nem at bruge, og batteriet holder længe.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130 gps

-

Jeg er endelig tilfreds med denne smukke lille GPS. Enkelt og effektivt til klassisk brug til en cyclo. Leveres meget hurtigt på trods af Corona-krisen. Tak skal du have !

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Fremragende værdi for pengene. Ubeklagelig service. Meget hurtig levering

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin officielle pris.

-

Prisen på det officielle Garmin-websted er 129 euro.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Fantastisk enhed

-

Klar og multifunktionel. Masser af funktioner i en lille pakke.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130

-

Super god service, hurtig levering og rette pris. Første tur med min nye garmin gik fint efter en nem og simpel setup. Alt i alt et godt køb.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Stor værdi for prisen

-

Garmin Edge ankom på kun 4 dage i indeslutning / afskaleringstid, hvilket allerede er vigtigt. Jeg bruger Garmin til både mountainbike og landevejscykel, og jeg har forskellige felter på skærmene afhængigt af den cykel, jeg bruger. Det er meget nemt at linke til Garmin Connect på mobilen og også til hjerterytmen eller kadenssensoren, hvis du har det. Det håndteres simpelt, og i de første anvendelser har batteriet holdt mig cirka 14 timer i drift. Værdi for pengene til normal og endda avanceret brug. Jeg tror ikke, at der er et bedre produkt på markedet.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin edge130

-

Godt produkt og til en fantastisk pris

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin officielle hjemmeside

-

129e på den officielle garmin-webside.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Perfekt til navigering

-

De fleste cyklister har ikke brug for flere funktioner, end hvad Garmin Edge 130 tilbyder. Enkel og klar navigation ved hjælp af en brødsmulespor er et stærkt punkt på denne enhed. Også velegnet som erstatning for et standardhastighedsmåler. Parring med Garmin-softwaren er også let.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kvalitet

-

Uundværligt tilbehør til mest kompatible Garmin GPS.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Anmeldelse

-

Lille og elegant cykelcomputer, der har de nødvendige funktioner til en god cykeltur. Dejlig skærm med god opløsning som er let at læse.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

Bedste pris! Hurtig levering! Enkel brug, jeg bruger det til 2 cykler elsker det!

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130

-

Det fungerer perfekt, lille og enkel, du kan ikke bede om mere.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin 130

-

Fremragende service, sporbar køb og leveret til tiden. Jeg anbefaler stedet. GPS har et fremragende forhold mellem pris og kvalitet. Meget god synlighed, flere datafelter med flere oplysninger. Det tjener perfekt til formålet med kørsel.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Skulle ønske jeg købte er før

-

Fab produkt .... Jeg beklager, at jeg ikke gjorde det, men det før .. Kan ikke forveksle det. Clear skærm og alle funktioner. Fantastisk pris også ...

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Garmin kant 130

-

købte som julegave, så ikke brugt endnu, men kan anbefale den hurtige og høflige opmærksomhed, jeg har modtaget fra bikeinn. meget tilfreds med oplevelsen.

Garmin Cykelcomputer Edge 130

Kommentar

-

Lille, men meget funktionel til basisvariabler og rutesporing. Stærk og lys med garminkvalitet. Til meget god produktpris.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up