up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Handsker - Farve: Sort

()
load

Hvilke handsker har jeg brug for til cykling?

Der findes forskellige typer cykelhandsker designet til forskellige vejrforhold. For at nyde en behagelig tur er det vigtigt at vælge det rigtige par handsker efter dine behov. Se nedenfor på nogle vigtige overvejelser, der hjælper dig med at vælge de rigtige handsker;

Design

Normalt er der to typer handsker, der er fuldfinger og halvfinger. Cykelhandsker med fulde fingre er velegnede til koldt vejr og mountainbike, da det beskytter dine hænder mod torner og holder dem også varme. På den anden side er halvfingerhandsker velegnede til sommerkørsel og foretrækkes normalt af cyklister på grund af deres åndbarhed og komfort. Cykelhandsker med en halv finger, så du lettere kan greb bremsearmene, mens du holder dig tør og beskyttet.

Pasformen

Sørg for at vælge den rigtige størrelse af handsker, der passer korrekt til dine fingre. Løstsiddende handsker forårsager mere slid, mens tætsiddende ikke giver korrekt polstring, og vælg derfor den perfekte pasform. Shimano , Specialized , Gore wear , Ergon og Castelli tilbyder en bred vifte af cykelhandsker til børn.

Polstring

Der findes to typer polstring i cykelhandsker, der er gelpolstring og skum. Polstringshandsker af skum giver bedre greb til styret og er velegnede til landevejscykling. Gelpolstring giver større beskyttelse i intens overfladevibration og er velegnet til bjergstier.

Materiale

Handskerne er lavet af syntetisk lædermateriale på håndfladerne og spandex på oversiden. Vælg handskerne, der giver maksimal svedabsorption, mobilitet, komfort og fleksibilitet.

clouse menu Luk