up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herretøj

Undertøj

()
load

Hvordan vælger jeg basislag?

Grundlag er et af de væsentligste beklædningsgenstande, når det kommer til at lægge dig selv i koldt vejr udendørs aktiviteter såsom klatring, vandreture, snesko, skateboarding, cykling og andre vintersport. Udendørs modstand er vigtig, især når du er på lange ture. Derfor holder lagringen dig selv med et ordentligt tøjsystem dig i gang på en behagelig og behagelig måde.
Base lag fundamentet til resten af dine beklædningsgenstande. Den bedste metode til at beskytte dig mod det hårde kolde vejr er at bære tre separate lag.

• Grundlag der bæres mod huden
• Mellemlag det kan være en skjorte eller sweatshirt
• Yderlag der kan være vandtæt og vindtæt jakke/hættetrøjer
Hvert lag tjener et unikt formål, og hvis det bæres rigtigt, arbejder de alle sammen for at holde dig tør, varm og behagelig og samtidig bevare kropsvarmen. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Alé tilbyder en enorm samling af boksere, trusser, bukser og strømpebukser.
Der er lette, mellemvægtige og tunge bundlag, som du kan vælge efter dine behov. Dernæst er grundlagets materiale en anden vigtig overvejelse. Der er generelt tre materialer, der er meget udbredt i basislag såsom syntetisk, uld og silke.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk