up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Hjelme

Hjelme MTB

()
load

Sådan vælger du en cykelhjelm

Se nedenfor på nogle af de vigtigste faktorer, som du bør overveje, når du vælger en cykelhjelm; Det første og fremmest punkt at overveje er at sikre, at du vælger en hjelm, der passer ordentligt. En løs eller for stram hjelm kan påvirke din ydeevne og kompromisbeskyttelsen negativt, så få den rigtige pasform og gør den justerbar efter dit behov. Desuden er det vigtigt at vælge en cykelhjelm, der passer til din kørestil. For at forenkle udvælgelsesprocessen er hjelme opdelt i forskellige kategorier alt efter kørestil og ruter. Cykelhjelme er opdelt i tre grundlæggende former;

Fritidscykelhjelme

Det mest grundlæggende formål med snavscykelhjelme er at yde sikkerhed. Fritidscykelhjelme er typisk designet til at yde grundlæggende stødbeskyttelse til de ryttere og cyklister, der kører som en fritidsaktivitet. Specialized , Troy Lee Designs , Giro , Mavic og Brooks England designer og tilbyder en enorm samling af kvindecykelhjelme, børne cykelhjelm og voksne cykelhjelme.

Vejcykelhjelme

Disse hjelme er designet til at være ventilerede, lette og aerodynamiske. Vejhjelme fås i en bred vifte af farver, stilarter og design, som ryttere kan vælge efter deres smag og stil.

Mountain Bike hjelme

Mountainbike hjelme er robuste, holdbare og mere ventilerede. Disse cykelhjelme giver ekstra dæmpning og bagdækning, da mountainbiking er en seriøs og risikabel sport.

clouse menu Luk