up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Magura

Magura

Alle ( Magura )

Om Magura

Magura, en pioner inden for cykelkomponenter, har konsekvent stået for ydeevne, præcision og innovation siden dens oprettelse. Med en rig historie, der dateres tilbage til 1893, har Magura været en drivkraft bag fremskridt inden for cykelteknologi. Fra at have indført hydrauliske fælgbremse til at sætte nye standarder inden for mountainbike suspension-systemer, fortsætter Magura med at forme cykeloplevelsen for entusiaster og professionelle.
Maguras arv af innovation og excellence har cementeret sin position som leder inden for cykelkomponenter. Med et bredt udvalg af nøje udformede produkter, fra bremsesystemer og forgafler til essentielle værktøjer og reservedele, fortsætter Magura med at forme cykelandskabet, hvilket giver cyklisterne de værktøjer, de har brug for, for at køre med tillid og præcision. Berømt for deres holdbarhed og funktionalitet dækker Maguras komponenter et bredt spektrum, herunder bremsesystemer, forgafler, styrehåndtag og reservedele. Disse dele er designet til at forbedre den samlede køreoplevelse, der leverer unik kontrol, komfort og ydeevne til cyklister på tværs af forskellige discipliner.

Pionerer ydeevne og præcision inden for cykelkomponenter,

Magura cykel dele er synonymt med topkvalitet og avanceret teknik. Magura bremseværktøjer er ekspert udformet for at sikre problemfri vedligeholdelse og justering af bremser. Disse værktøjer er designet med præcision og enkelhed for øje, hvilket gør det muligt for cyklister at opretholde optimal bremseperformance. Fra blødningssæt til pistonfordeler gør Magurabremsesystemer vedligeholdelsen af bremser til en ubesværet opgave, hvilket bidrager til førerens sikkerhed og tillid på vejen eller stien.
Magura bremsecylinderen er hjertet af deres hydrauliske bremsesystemer. Nytænkende udviklet og bygget til præcise standarder leverer Magura bremsecylindere konstant bremsekraft og modulation. Maguras dedikation til at forbedre cykeloplevelsen strækker sig til dets omfattende udvalg af cykelværktøjer. Fra suspensionstuning til justering af styrehåndtag dækker Magura cykelværktøjer de forskellige behov hos cyklister. Disse værktøjer giver ryttere mulighed for at vedligeholde og finjustere deres cykler til perfektion, hvilket sikrer en glat og behagelig tur hver gang.
Magura forgafler og styrehåndtag kombinerer avancerede materialer og nøjagtig teknik for at give optimal håndtering og kontrol. Uanset om det er at absorbere stød på ujævne stier eller opretholde stabilitet under højhastigheds nedkørsler, tilbyder Magura styrehåndtag den perfekte blanding af ydeevne og komfort til cyklister på alle niveauer. Magura forstår vigtigheden af ​​at holde en cykel i optimal tilstand. Magura cykel reservedele omfatter alt fra pakninger og O-ringe til erstatningsgreb og puder. Disse ægte reservedele sikrer, at cyklister nemt kan erstatte slidte komponenter, hvilket forlænger levetiden af ​​deres Magura-produkter og maksimerer ydeevnen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk