up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mavic Graphic Roadie Cap

Mavic Graphic Roadie Cap

plus
Mavic

Mavic Graphic Roadie Cap

Produktbeskrivelse Mavic Graphic Roadie Cap

Der er en grund til, at den klassiske road cap design har stået tidstesten. Denne kombinerer klassisk stil med moderne materialer, der gør det letvægts, åndbart og fugtgivende for at holde dig tør. Randen hjælper med at beskytte dine øjne mod sollys, og den er lavet til at integrere perfekt med Mavic vejhjelme.

Funktioner:

Absorberer sved for at holde dig tør og behagelig.

Lavet af blød, let polyester, tørrer den hurtigt og absorberer sved.

Perfekt pasform.

Elastisk på bagsiden gør hatten tilpasning til alle hovedformer og størrelser.

Unikt Mavic design.

Unik undervurderet grafik inspireret af de franske alper-bjerge, hvor Mavic er baseret.

Wicking svedbånd

Elastikbånd til perfekt pasform

Specifikationer:

Sammensætning:

Shell: 100% PES


Mavic Graphic Roadie Cap, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Mavic giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Funktioner Mavic Graphic Roadie Cap

Farve
Rød
Produkttype
Låg

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up