up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Michelin

Michelin

Afdelinger

Hjul og Dæk

Alle ( Michelin )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Michelin

Michelin, en globalt anerkendt navn inden for bilindustrien, står som et symbol på innovation, sikkerhed og bæredygtighed. Med en historie, der strækker sig over et århundrede, har Michelin forandret den måde, verden bevæger sig på, og har været med til at sætte nye standarder inden for dækteknologi og levere ekstraordinære produkter, der har vundet millioner af menneskers tillid. Fra personbiler til cykler har Michelins engagement i forhold til overlegen ydeevne og urokkelig kvalitet intet at sammenligne med. Grundlagt i 1889 af den visionære Édouard og André Michelin i Clermont-Ferrand, Frankrig, startede Michelin sin rejse som et dækfabrik.
Denne ånd af innovation fortsatte, da Michelin begav sig ud på verden af ​​automobildæk, og introducerede radialdækteknologi i 1940'erne. Radialdækkenes overlegne greb, holdbarhed og brændstoføkonomi gjorde det hurtigt til en industristandard. Michelins rige historie og urokkelige jagt på innovation har styrket dets status som en førende global aktør inden for mobilitet. Fra et pionerindgreb i aftagelige cykeldæk til revolutionering af bilindustrien fortsætter Michelins urokkelige dedikation til kvalitet, sikkerhed og ydeevne med at drive dens arv fremad.

Pionering af ekselens i mobilitetsløsninger

Michelins dæk-arv er bygget på et fundament af avanceret teknik og optimering af dækperformance. Med henblik på et diversificeret udvalg af køretøjer, tilbyder Michelin-dæk avancerede funktioner, såsom innovative mønstre, siliciumbaserede forbindelser for forbedret trækkraft og robust konstruktion for holdbarhed. Designet til at imødekomme krav fra professionelle cyklister og rekreative ryttere, tilbyder Michelin-cykeldæk enestående greb, lav rullemodstand og punkteringsmodstand. Disse dæk er et vidnesbyrd om mærkets dedikation til at presse grænserne for, hvad der er muligt i verden af ​​cykling. Michelins cykelvæddæk er et eksempel på præcisionsingeniør og performance. Designet til at levere hastighed, stabilitet og tillid på vejen, udnytter disse dæk avancerede forbindelser og mønstre for at sikre optimal greb under forskellige forhold. Uanset om det er en glat asfalts overflade eller udfordrende våde veje, giver Michelin-cykelvejsdæk den kant, cyklister har brug for for at kunne excellere. Som et supplement til deres dæktilbud udtrykker Michelins inderlærreder samme kvalitet og pålidelighed. Designet til modstandsdygtighed og kompatibilitet med Michelin-dæk, sikrer disse inderlærreder konstant tryk og pålidelig ydeevne.
Over hele verden er Michelin synonym med dæk, der forbedrer kørsels- og ridningsoppet. Fra personbiler til kommercielle lastbiler prioriterer Michelin-dæk sikkerhed, brændstoføkonomi og holdbarhed. I erkendelse af den voksende popularitet af grusridning introducerer Michelin grusdæk, der kombinerer robusthed med ydeevne. Michelin-grusdæk udtrykker mærkets dedikation til at tilpasse sig skiftende tendenser, mens man bevarer sit engagement i forhold til kvalitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk