up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nalini Handsker Red Thermo

Nalini Handsker Red Thermo

plus
Nalini

Nalini Handsker Red Thermo

Produktbeskrivelse Nalini Handsker Red Thermo

Termohandsker med varm polstring og vandafvisende membran.


Tekniske egenskaber:

Varm indvendig polstring med membran
Håndfladeforstærkninger i gel
Justerbar manchet
Vandafvisende håndfladeEr du på udkig Nalini Handsker Red Thermo? Hos bikeinn finder du altid Handsker, fra de bedste mærker, det kunne være fra Nalini, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra cykel butikken.

Funktioner Nalini Handsker Red Thermo

Handsker
Lang
Farve
Sort
Funktioner
Vandtæt
Termiske
Vindafvisende
Anbefalet Brug
Landevejscykling
Bjergcykling
Gravel

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Nalini Handsker Red Thermo

Vurdering

-

Lige hvad jeg ledte efter. De er ret varme, men giver dig mulighed for at bevare håndens følsomhed, hvis du cykler. De skærer perfekt og har gode finish. Meget glad for købet.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up