up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

plus
Odlo

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Produktbeskrivelse Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

ODLOs ACTIVE WARM ECO Half Zip Turtleneck Baselayer Top, der signaliserer det næste skridt inden for bæredygtig sportstøj, er en vigtig del af dit vinterarsenal. Denne alsidige baselayer til herrer er fremstillet af 100 procent genbrugte fibre og er designet til at holde dig varm, tør og behagelig, mens du nyder vinteraktiviteter. Udformet med en justerbar høj hals, har den en blød hageskærm for at undgå gnidning, mens de overlåste raglanærmer giver mulighed for et maksimeret bevægelsesområde. De ribbede manchetter og den høje krave er designet til at blive båret under flere lag og reducerer eksponeringen på nøglepunkter og kan pænt gemmes i skaller eller nedture for at skabe et problemfrit outfit. Udforsk vinterlandskaber i dette sømløse ACTIVE WARM ECO baselayer fra ODLO.


Funktioner:

Holder dig varm
Forbedret fugtstyring
Blød berøring
Alsidig
Genbrugt


Specifikationer:

100% polyester (genanvendt)


Teknologi:

Fair Wear Foundation-medlemskab:
Odlo er medlem, med lederstatus, i Fair Wear Foundation (Fwf), der bestræber sig på at forbedre arbejdsvilkårene i tekstilindustrien over hele verden. Fwf kontrollerer, at producenter overholder deres adfærdskodeks og foretager passende forbedringer. Som et multi-interessentinitiativ garanteres Fwfs uafhængighed, fordi det styres af fagforeninger, NGO'er og forretningsforeninger. Gennemsigtighed og ansvarlighed er organisationens nøgleprincipper.

Varm:
Meget funktionel sportstøj med fremragende varmeisolering, der holder kroppen varm, når det er koldt udenfor. Med stoffets effektive fugttransporterende egenskaber holdes huden tør og varm. Varm termisk kvalitet er ideel til alle vinteraktiviteter.

Nuller
Zeroscent maksimerer din sjov ved at minimere kropslugt. Anti-lugtteknologien er organisk baseret og forhindrer, at lugte stoffer trænger ind i fibrene. Det eneste, du ikke gør, føles ildelugtende!

Eco:
I dag i Odlo er vi stolte af at bruge genbrugte kæledyrsflasker og genanvendt produktionsaffald til at skabe vores højteknologiske ydeevne Varm øko og aktivt varm øko-sportsundertøj. Et andet højdepunkt er vores naturlige 100% merino undertøjslinje, der bruger højkvalitets merinould, et naturligt materiale. Det er værd at se efter miljømærket. For os alle og for vores miljø.


Omsorg:

Maskinvask varm [40 °]
Må ikke bleges
Ikke tørretumbles
Jern lav varme
Må ikke rensesEr du på udkig efter Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm? Det er bikeinn mest solgte vare, din online cykel butik. Prisen er 0 $, i en begrænset periode! Hos bikeinn, får du flest fordele og finde mange flere Odlo, til de bedste priser. Alle vores cykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Funktioner
Termiske
Produkttype
T-Shirts
Lynlås længde
Halv lånlys

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Turtle aktiv varm

-

Fantastisk produkt. Meget varm og god kvalitet.

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Tag det af

-

godt fjerner fugt til ydersiden, kvaliteten er god.

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Store

-

Varm og meget behagelig skjorte. store størrelser

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Serge

-

Meget godt produkt og meget tilfreds med siden.

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

En.

-

Meget tilfreds, igen og igen, top produkt

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Meget varm og blød

-

Et fremragende produkt: meget varmt, meget blødt med dets ridsede indre. Stand-up kraven med lille lynlås er fin, men kan dog godt være lidt tyk under kraven på en cykeljakke i niveau med den tykke lynlås. Størrelse L til 1,70m og 80 kg. Den er meget lang i niveau med armene og bagagerummet, jeg kunne have taget en størrelse mindre.

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Åh, også!

-

Han er 183 cm høj og vejer 117 kg. 3xl Lidt stramt, men det er ok, fordi jeg har tænkt mig at bruge det som underlag. Jeg tror, at en 4xl ville være fin til en kropstype, der ligner min.

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

My best recommendation

-

Quality product with a super good fit.

Odlo Langærmet Basislag Turtle Active Warm

Meget tilfreds

-

Fantastisk produkt til en god pris!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up