up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Park Tool

Park Tool

Alle ( Park Tool )

Om Park Tool

PARK TOOL er et fremragende amerikansk selskab, der blev etableret i 1963 af Art Engstrom og Howard C. Hawkins. PARK TOOL specialiserer sig i skabelse og produktion af cykelværktøjer og gear. Produkterne varierer fra værktøjer til restaurering af stativer, roterende hjulsstativer og sekstavsstramninger. PARK TOOL designværktøjer til både professionelle og hjemmelavede cykelmaskiner.
Park Tool er et anerkendt og anerkendt mærke inden for cykelbranchen, kendt for at fremstille højkvalitetscykelvedligeholdelses- og restaureringsværktøjer og gear. Med en historie, der spænder over et halvt århundrede, har Park Tool bevist sig som det foretrukne valg for både erfarne mekanikere og ivrige cyklister.
Mærkets løfte om nøjagtighed, holdbarhed og skabelse er åbenlyst i hvert produkt, det præsenterer. Park Tools vast katalog indeholder et bredt udvalg af værktøjer og tilføjelser til næsten enhver del af cykelvedligeholdelse og restaurering, fra nødvendige justeringer til komplekse ombygninger. Uanset om du er en erfaren cykelmekaniker eller en DIY-elsker, Park Tool leverer værktøjerne og viden, der er nødvendig for at holde din cykel i optimal tilstand.
Park Tools betydning for storhed understøttes af dens urokkelige dedikation til kvalitetshåndværk og dets fortsatte mål om state-of-the-art teknologi. Deres værktøjer er designet til at modstå de hårde slid af daglig brug, hvilket sikrer lang levetid og pålidelighed.

Park Tool cykelværktøjer og tilbehør

Park Tool cykelstativer er designet til at give en stabil og sikker platform til cykler. Tripod- eller firebenet basestruktur giver superior stabilitet, hvilket reducerer risikoen for uventet væltning. Park Tool momentnøgle er designet til at være brugervenlig, med åbenlyse og letlæselige momentmåleskalaer. De har som regel en klikstilmechanisme eller digital array, der signalerer, når det indstillede momentværdi er opnået. Park Tool kit er designet til at give et komplet sæt værktøjer, der kræves til cykelvedligeholdelse, restaurering og montering.
Park Tool kæde renere er ofte kompatibel med et bredt udvalg af cykelkædetyper og størrelser, herunder dem, der ses på racercykler, mountainbikes og andre cykeltyper. Park Tool cykelværktøjer er berømte for deres nøjagtighed og præcision, som er vigtig for opgaver såsom dannelse af momentværdier, justering af dele og sikring af korrekt justering.
Park Tool pedalværktøj har unikke greb eller håndtag, som gør dem komfortable at holde og bruge. Ergonomisk struktur reducerer brugerens træthed under store pedalrelaterede opgaver. Park Tool transmissionsværktøjer er som regel lavet af højkvalitetsmaterialer som hærdet stål eller aluminium for at give lang levetid og holdbarhed.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk