up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Prologo Sadel Kappa EVO Space T2.0

plus
Prologo

Prologo Sadel Kappa EVO Space T2.0

Produktbeskrivelse Prologo Sadel Kappa EVO Space T2.0

Specifikationer:

Vægt (gr): 267

Base: Carbon Fiber Injection

Rail: T2.0

Cover: Microfiber

Polstring: Lys PU

Teknologi:

Nu med etablishment af CPC magt kontrol projekt, Prologo er klar til at tage cykling teknologi i en alder af nanoteknologi. Prologo spreder sit fokus til at omfatte alle de contac punkt mellem cykling og sit våben

ACTIVE tæthed er de nye løsninger, patenteret af Prologo, der giver et højt komfort.

Den Prologo modeller grundlæggende bredde, er udformet til at dække 90% af rytterne knogle. Med multiformatbakke, Prologo adresser dette hul i sit sortiment

Ergo form design (ESD) er resultatet af ergonomiske og biomekanisk undersøgelser og test udført af Prologo i de sidste par år

Prologo har udviklet forskellige base-teknologier, der anvender forskellige materialer

Prologo har udviklet forskellige teknologier skinner ved hjælp af forskellige materialer

PAS er systemet specifikt forsket og udviklet af Prologo at beskytte cyklisten perianal område

I denne kombination PAS giver komfort og eliminerer toppe af tryk i bækken området, kombineret med det højeste niveau af teknologi patenteret af Prologo: CPC (grip, positionering, stødabsorberende).

C3 er Prologo højeste præstation i både teknologi og kvalitet hidtil. C3 står for "Carbon Composite Compound", og giver os mulighed for at lave meget lette sadler under 145 gram.

C3 kulfiber "carbon komposit sammensatte" kombineret med den patenterede CPC Prologo Connect Power Control sikrer høj ydeevne, lethed, komfort og strukturel stivhed.

F & U Prologo holdet har udviklet en lineup af sadler dedikeret til at levere maksimal komfort, ergonomi og ydeevne.


Hos bikeinn, kan du se alle egenskaber på Prologo Sadel Kappa EVO Space T2.0. I vores cykel butik, har vi mange størrelser i Prologo Sadel Kappa EVO Space T2.0. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Prologo Sadel Kappa EVO Space T2.0, andre tilbud på andet cykel udstyr.

Funktioner Prologo Sadel Kappa EVO Space T2.0

Farve
Hvid
Køn
Mand
Anbefalet brug
Landevejscykling

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Komet

-

MEGET FAST SHIPPING, OG KVALITETSPRISPRISET MEGET OVER MEDIEN

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up