up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af cykelholdere

Cykelstativ er tilbehør, der er fastgjort til et køretøj eller en bus til at bære cykler. Cykler kan placeres i holderne ved at fastspænde begge hjul og give lidt ekstra lodret hjælp ved at klemme baghjulet og de forreste quitters eller ved at klemme det øverste rør. Du kan købe cykelholdere fra Elite , Thule , XLC , MASSI , Peruzzo .

Typer af cykelstativ

De bedste cykelstativ fås på mærkerne Elite, Thule, XLC, MASSI, Peruzzo. Der er fire typer cykelstativ nedenfor

Kuffertstativ
Typisk det mest beskedne af cykelstativsystemer. De bagagerumsmonterede stativer er beregnet til at holde på bagsiden af en bilkuffert, mens båndene fastgøres på plads. Arme og fjedre hjælper cyklen med at holde den sikkert på stedet.

Trækmonterede stativer
Selvom det er dyrere end bagagerumsmonterede stativer. Trækstativene er et fremragende valg for almindelige brugere, især for dem der har brug for at tage mere end tre cykler. Trækstativ er typisk beregnet til at tegne to til fem cykler. Disse stativer er normalt enten platformstil eller hængende vuggestil.

Tagbøjler
Denne type cykelholder til biler er en attraktiv mulighed for seriøse cykel eller udendørs tilhængere på grund af hvor tilpasningsdygtig det kan være. Mange biler og lastbiler kommer fra branchen med stænger, monteringspunkter eller tværstænger til justering af cykelholdere.

Ekstra dækmonteringsreoler
Sammenlignet med et bagagerum, er dette hurtige, nemme og næsten billige rack et fremragende valg til ethvert sportsudstyr eller terrængående køretøj med et reservehjul monteret bag på køretøjet. Normalt holder disse reoler på dækket eller skrues ordentligt fast på dækbeslaget.


clouse menu Luk