up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Transport & Opbevaring cykel

Transport & Opbevaring cykel

Find et bredt udvalg af Transport & Opbevaring-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Transport & Opbevaring

Mærker for Transport & Opbevaring

Ting at vide om bærere og opbevaring af cykler

Cykelholder

En cykelholder , normalt forkortet til et cykelstativ og også kendt som en cykelstativ, er et værktøj, hvortil cykler sikkert kan tilføjes til parkeringsanvisninger. En cykelholder kan være fritstående, eller den kan være sikkert fastgjort til jorden eller noget fast ting, såsom en bygning. Du kan købe en cykelholder fra Elite , Thule , XLC , MASSI , Peruzzo .

Cykelopbevaring

Det tvetydige udtryk cykelopbevaring kan henvise til en enhed, der er forbundet til et køretøj, hvortil cykler kan placeres til transport. Cykelopbevaring er en stabil forbindelse, hvor en cykel kan fastgøres sikkert ved hjælp af en cykellås for at begrænse tyveri. Du kan købe cykelopbevaring fra Specialized , Elite , Thule , XLC , Topeak .

Børnecykelsæde

Et barnecykelsæde er en sadel, der er beregnet til at blive anbragt på en cykel, som børn skal bæres i. Det mest almindelige sted for et børnesæde er i bagenden af cyklen. De fleste barnecykelsæder er velegnede til børn i alderen cirka ti måneder til fem år. Du kan købe barnecykelsæder fra Bobike , Polisport , Hamax .

Tagstativ til cykler

Et tagstativ er en samling stænger fastgjort til taget af en bil. Det bruges til at transportere tunge genstande såsom bagage, cykler, kanoer eller flere transportbånd og skibe. Et tagbøjle er et perfekt transportør, der giver dig mulighed for at fylde dit køretøj og transportere massive ting. De bedste tagbøjler fås på Thule, Peruzzo, Menabo .

Trailer og vogn

En trailer og vogn er en motorløs hjulkonstruktion med et løbesystem til transport af gods på cykel. Det kan forbedre cyklernes bagagerum betydeligt, hvilket muliggør punkt til punkt transport af ting op til 4 kubikmeter i en kapacitet, der vejer så meget som et halvt ton. Hvis du vil købe en trailer og vogn, skal du besøge disse mærker Thule, Polisport, XLC

Mere om transportører og opbevaringscykel

Tilbehør, cykeldæksel, bokser & kurv, reservedele og kabellåse er meget vigtige dele af cyklerne. Mærkerne som Specialized, Topeak, MASSI tilbyder tilbehør af høj kvalitet , cykeldæksel, bokser & kurv, reservedele og kabellåse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk