up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
load

Sådan vælger du en god flaske til en cykelkonkurrence

For at tilfredsstille din tørst i enhver udendørs aktivitet skal du have en vandflaske med dig. At være hydreret er nøglen til fitness og overordnet ydeevne, især i udendørs aktiviteter, herunder løb, cykling, cykling, vandreture og mange flere.

Der er et stort udvalg af vandflasker med så mange forskellige designs, farver, materialer og former at vælge imellem. Vælg den rigtige cykelflaske til dig, og nyd aktiviteten, mens du holder dig hydreret. Specialized , Castelli , Elite og XLC designer og tilbyder cykelvandflasker af høj kvalitet.

Hvordan vælger man en vandflaske til cykling?

Når vi taler om en cykelflaske, er det vigtigste aspekt af en god flaske dens evne til at give dig mulighed for at drikke vand med så lidt indsats som muligt, mens du kører. Flasken skal let åbnes og lukkes med tænderne, og en lille klemning skal give en jævn strøm af vand ind i munden. Flasken skal også placeres pænt i flaskeburet både i sæderøret og nedrøret.

En cykelvandflaske skal også have isolerende egenskaber. En hydratiseringsflaske af god kvalitet skal være let og holde dit vand koldt i mange timers tur på sommerdage. Sidst men ikke mindst skal en cykelflaske være lækagesikker og være lavet af materiale, der forhindrer pletter, bakterier og dårlig lugt i at forekomme.

clouse menu Luk