up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Vittoria

Vittoria

Alle ( Vittoria )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Vittoria

Vittoria blev etableret i 1953, og det er en producent af cykeldæk og hjulsæt til cykling. Det er et italiensk mærke, og dets hovedkvarter er i Brembate. Det er en førende dækproducent, der producerer millioner af dæk til landevejscykling og bjergdæk . Det er et velkendt mærke, der introducerer premium kvalitetsdæk for at booste cyklens ydeevne. Vittoria er berømt for at opfinde nye dæk med nylon- og bomuldskabinet ved hjælp af avancerede metoder. Den tilbyder også dæk af høj kvalitet til professionel racing for at sikre den hurtigste hastighed og fremragende ydeevne.
Vittoria-dæk har det bredeste udvalg af næsten alle typer dæk og hjulsæt til alle niveauer, såsom by-, landevejs-, offroad- og MTB-cykling. Mærket bruger avanceret teknologi og innovative designs for at give de bedst egnede dæk til regelmæssig og professionel brug. Der er en verden af dæk og hjulsæt at vælge imellem for at gøre din cykeloplevelse sjovere. Også antallet af muligheder gør raceroplevelsen til den bedste.

Find Vittorias bedste produkter på Bikeinn

Vittoria er uden tvivl et af de bedste dækfabrikationsmærker. Du kan shoppe alle dets produkter på Bikeinn. Professionelle racerdæk og Vittoria- mærket er nu blevet synonymer, da Vittoria-dæk er designet til at give den hurtigste hastighed og håndtering. Da Italien fungerer som vugge for cykelverdenen, er disse dæk den italienske arv, som verden værdsætter for deres prestigefyldte fremstillingsbaggrund.
Vittoria cykeldæk har unikke egenskaber, der gør dem til de mest holdbare blandt andre. De har den hurtigste rullehastighed, men det går ikke på kompromis med grebet og giver dig den bedste støtte du forventer. Dækkene har oppustelige ringe og et ventilsystem, der passer inde i dækstøbningen og er kendt som inderslanger. Vittoria inderslanger har forskellige størrelsesmuligheder og er lavet af højkvalitets gummi. Disse er meget lette og hjælper med at forhindre punkteringer og balancere vægten.
En anden god ting, som mærket tilbyder, er Vittoria-hubs . Man kan vælge disse nav baseret på deres materiale, lejetype, standard skivemontering, aksler og fælge. Da de kan beskytte dem mod mudrede overflader og snavs og dermed forlænge navenes levetid i lang tid for at holde dem godt beskyttet. Ud over alle disse gear er Vittoria cykelsko afgørende for cykling. En god cykelsko kan hjælpe med at køre på hårdt og ujævnt terræn ved at give ultimativ støtte til at booste cykeloplevelsen og tilbyde dig meget hurtigere hastighed end almindelige sko.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk