up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Acid Mini Pumppu Race Flex HP

Acid Mini Pumppu Race Flex HP

Acid Mini Pumppu Race Flex HP

plus
Acid

Acid Mini Pumppu Race Flex HP

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Acid Mini Pumppu Race Flex HP

Voisimme jopa sanoa, että tämän pumppusi kanssa aseistossasi odotat salaa pistoa! CNC -koneistettu RACE FLEX HP -pumppu, jossa on EZ -pää Presta- ja Schrader -venttiileille, pystyy täyttämään jopa 120 psi: n paineeseen, mutta lisää paineita, kun taas sisäänvedettävä letku lisää mukavuutta.


Ominaisuudet:

CNC -koneistettu alumiinipumppu korkeisiin rengaspaineisiin
EZ -pää Presta- ja Schrader -venttiileille
Sisäänvedettävä letku
Kahvan lukitus
Sisältää pidikkeen
120 psi max.


Tekniset tiedot:

Materiaali: CNC -alumiini
Paino: 112 g
Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Acid Mini Pumppu Race Flex HP ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Acid:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Huolto tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Pumput tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Acid Mini Pumppu Race Flex HP

Väri
Musta
Ilmapumput
Minipumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up