up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

AGU Pitkät Käsineet Essential

AGU Pitkät Käsineet Essential

plus
AGU

AGU Pitkät Käsineet Essential

Tuotekuvaus AGU Pitkät Käsineet Essential

HIVIS-käsineemme on varustettu hienovaraisella mutta tehokkaalla Nova-painatuksella, joka takaa optimaalisen näkyvyyden pimeässä. Leikkaavat tuulet ja lyhyet sadesuihkut eivät ole ongelma näille käsineille, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana satulassa hallitsemalla ohjaustankoasi täydellisesti.


Ominaisuudet:

Tuulen- ja vedenkestävä
Mikrofleecevuori
Geelipehmuste
Kosketusnäytöllä yhteensopiva etusormi ja peukalo
Nova HIVIS -tulostus


Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% polyesteriäÄlä odota enää ostaaksesi AGU Pitkät Käsineet Essential reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, bikeinn:sta löydät myös muita Käsineet tuotteita Miesten vaatteet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta AGU Pitkät Käsineet Essential ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Käsineet tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet AGU Pitkät Käsineet Essential

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Touchscreen
Tuulenpitävä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Maastopyöräily
Gravel
Kaupunkipyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up