up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Alé Pitkät Hanskat Nordik 2.0

Alé Pitkät Hanskat Nordik 2.0

plus
Alé

Alé Pitkät Hanskat Nordik 2.0

Tuotekuvaus Alé Pitkät Hanskat Nordik 2.0

Tekninen hansikas tuulenpitävästä kankaasta, ulkoiset saumat lisäävät mukavuutta ja ohjaustangon herkkyyttä. Touch palm synteettinen mokka. HI VIS -tulostus.


Tekniset tiedot:

Kangas: Softshell tuulenpitävä
Lämpöä: 4° / 8° COstaessasi Alé Pitkät Hanskat Nordik 2.0:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Alé Pitkät Hanskat Nordik 2.0-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Alé:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Alé Pitkät Hanskat Nordik 2.0

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Touchscreen
Tuulenpitävä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel
Maastopyöräily
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up