up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Alé Pitkät Hanskat Spirale Plus

Alé Pitkät Hanskat Spirale Plus

plus
Alé

Alé Pitkät Hanskat Spirale Plus

Tuotekuvaus Alé Pitkät Hanskat Spirale Plus

Tekninen softshell-käsine, jossa on muotoiltu ergonominen istuvuus ja jossa on kosketusyhteensopiva painettu liukastumista estävä silikoni kämmenessä ja sormissa otteen parantamiseksi. Heijastava brändäys lisää näkyvyyttä


Tekniset tiedot:

Kankaat:
- Soft Shell Thermo Light
- Lämpö: 10° / 18° C
Ostamalla Alé Pitkät Hanskat Spirale Plus:n, voit olla varma pyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, bikeinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi pyöräilykaupaksesi ja keskity Alé-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. pyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten vaatteetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Alé Pitkät Hanskat Spirale Plus

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Touchscreen
Heijastavat yksityiskohdat
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up