up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Alpinestars Pitkät Käsineet Stratus

plus
Alpinestars

Alpinestars Pitkät Käsineet Stratus

Tuotekuvaus Alpinestars Pitkät Käsineet Stratus

Kestävä mutta kevyt käsine, joka on rakennettu tarjoamaan optimaalinen hallinta kaikilla säänousuilla, Stratus on hyvin istuva ja sisältää kätevän ulkoisen fleece-alueen lian pyyhkimiseen. Tarranauha «ranneke takaa virtaviivaisen ja turvallisen istuvuuden. Keskipainoinen, tekninen käsine, joka on valmistettu vedenpitävästä ja tuulenpitävästä softshell-tekstiilistä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa. Suljettu muotoilu synteettisellä kämmenvahvistuksella parantaa pyörän hallintalaitteiden pitoa. Kosteutta siirtävä lämpövuori lämpöä ja mukavuutta kylminä päivinä. Silikonitulostus kämmenelle, sormille ja peukaloille lisää pitoa. Tarranauha ranteella varmistaa helpon ja turvallisen kiinnityksen. Vedä mansetin kieleke päälle / pois päältä nopeasti. Heijastavat yksityiskohdat parantavat kuljettajan näkyvyyttä huonoissa olosuhteissa. Ulkoinen fleece-mikrokuituvyöhyke pyyhkii pois hiki tai lika.

Alpinestars Pitkät Käsineet Stratus:een kuuluu Alpinestars:n takaama valmistajan takuu. Alpinestars:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Käsineettuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Alpinestars Pitkät Käsineet Stratus

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Sininen
Ominaisuudet
Heijastavat yksityiskohdat
Tuulenpitävä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Täydelliset talvihanskat

-

Erittäin mukava ja pitkäikäinen. Normaali lämpötiloissa -15 asteeseen asti. Ei vedenpitävä. Ostettu toinen pari

Hyvä, kaunis ja mukava!

-

Tavalliset hyvät palvelut ja helppo tilaaminen, ostaminen ja toimitusprosessi! Käsineet vastaamaan täysin odotuksia; Hyvä materiaali, hyvä viimeistely, mukava; Mitään negatiivista huomautettavaa!

Hyvä, kaunis ja mukava!

-

Tavalliset hyvät palvelut ja helppo tilaaminen, ostaminen ja toimitusprosessi! Käsineet vastaamaan täysin odotuksia; Hyvä materiaali, hyvä viimeistely, mukava; Mitään negatiivista huomautettavaa!

Hyvät käsineet

-

Erittäin hyvä, mukava istuvuus erittäin hyvin

Suuri alpinestars käsineet

-

Vedenkestävä mutta kädet saavat hieman märkä jatkuvassa suihkut. Good Value kun saat ne myyntihintaan.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up