Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Assos

Assos
Noin Assos
Assos on sveitsiläisen pyöräilyvaatteiden tuotemerkki, joka on ollut pyöräilyinnovaatioiden eturintamassa vuodesta 1976. Merkille on ominaista huolellisuus, innovatiiviset kankaat ja viimeisimmät teknologiat. Assos’n missiona on luoda pyöräilyvaatteita, jotka parantavat ajajan suorituskykyä, mukavuutta ja tyyliä. Assos on tuotemerkki, joka on ollut pyöräilyvaatteiden innovaatioiden kärjessä yli neljän vuosikymmenen ajan. Tutkimusten ja kehitystyön omistautumisen, edistyneiden kankaiden ja huolellisuuden ansiosta Assos’n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman suuri suorituskyky, mukavuus ja tyyli. Olipa kyseessä paidan, bibshortsien, pyöräilyhousujen tai hanskojen, Assos tarjoaa tuotteen, joka täyttää tarpeesi ja ylittää odotuksesi. Tutustu parhaimpiin Assos tuotteisiin Bikeinn-verkkokaupassa.

Assos on pyöräilyvaatteiden huippu

Assos’n rakkaus pyöräilyyn näkyy jokaisessa heidän tuotteessaan. Merkki tarjoaa laajan valikoiman Assos pyöräilyvaatteita, jotka palvelevat jokaista pyöräilijää aloittelijasta ammattilaiseen. Assos’n omistautuminen tutkimukseen ja kehitykseen on johtanut tuotteisiin, jotka on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman suuri suorituskyky ja mukavuus. Assos pyöräilyvaatteet on suunniteltu vastaamaan pyöräilijöiden erityistarpeisiin. Merkin vaatetus on valmistettu edistyneistä kankaista, jotka tarjoavat hengittävyyttä, kosteuden poistoa ja mukavuutta. Assos tarjoaa laajan valikoiman pyöräilyvaatteita.
Assos paidat on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja tyyliä ajaessa. Merkin paitoja on valmistettu korkealaatuisista kankaista, jotka ovat kevyitä ja hengittäviä, mikä tekee niistä täydellisiä pitkille ajomatkoille. Assos Equipe RS Aero, Assos Mille GT ja Assos SS Jersey ovat vain muutamia esimerkkejä merkin upeista paidoista. Assos shortsit on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman suuri mukavuus ja suorituskyky. Merkki tarjoaa laajan valikoiman shortsit, mukaan lukien bib shortsit, pyöräilyhousut ja tavalliset shortsit. Assos’n shortsit on valmistettu edistyneistä kankaista, jotka tarjoavat hengittävyyttä, kosteuden poistoa ja kestävyyttä. Assos bib shortsit on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman suuri mukavuus ja suorituskyky. Merkin bib shortsit on valmistettu edistyneistä kankaista, jotka tarjoavat hengittävyyttä, kosteuden poistoa ja kestävyyttä. Assos’n bib shortsit on suunniteltu erityisellä tavalla, joka poistaa tarpeen käyttää vyötärölle joustavaa vyötä, mikä tarjoaa mukavan, tiiviin istuvuuden. Assos pyöräilyhousut on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja suorituskykyä. Merkin pyöräilyhousut on valmistettu edistyneistä kankaista, jotka tarjoavat hengittävyyttä, kosteuden poistoa ja kestävyyttä. Assos’n pyöräilyhousut on suunniteltu tarjoamaan mukavan, tiiviin istuvuuden, joka ei tingi tyylistä. Assos hanskat on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman suuri otteisuus, mukavuus ja suoja ajaessa. Merkin hanskoja on valmistettu edistyneistä kankaista, jotka tarjoavat hengittävyyttä ja kosteuden poistoa. Assos’n hanskoissa on erityinen suunnittelu, joka tarjoaa erinomaisen otteen ja hallinnan ohjaustangon ympärillä.