up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

BBB CO AirSpeed 2 Kasetti

plus
BBB

BBB CO AirSpeed 2 Kasetti

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus BBB CO AirSpeed 2 Kasetti

Täytä renkaat sekunneissa. Ja ilman veren hikeä ja kyyneleitä. Airspeed on helppokäyttöinen, kompakti ja kuten nimestä voi päätellä, kyse on nopeudesta! Kierrä patruuna täyttölaitteeseen ja rengas pumpataan ylös ennen kuin huomaatkaan. CO2 -patruunassa on vaahtosuojus, joka suojaa kehystäsi kiinnitettynä siihen. Älä tee siitä liian vaikeaa itsellesi, käytä lentonopeutta ja säästä aikaa ylimääräisen silmukan käyttämiseen.

CO2 -patruuna:
CO2 -patruunan täyttölaite

Operaatio:
Yksinkertainen ja säästää toimintaa

16 grammaa:
Mukana 16 gramman patruuna ja vaahtosuojakansi


Tekniset tiedot:

CO2 -tilavuus (gr): 16
Yhteensopivat venttiilit i: Presta/French, Schrader/Automotive
Painetyyppi i: Korkea paine
Materiaali i: Alumiini
Venttiililiitäntä i: SuoraTiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät BBB CO AirSpeed 2 Kasetti:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut BBB CO AirSpeed 2 Kasetti:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla bikeinn verkkokaupassa. Laajasta Pumput valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia pyöräilysta täysin siemauksin. Nauti bikeinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet BBB CO AirSpeed 2 Kasetti

Väri
Musta
Ilmapumput
Sarja

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up