up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Bcf Lyhyet Käsineet Aero

Bcf Lyhyet Käsineet Aero

plus
Bcf

Bcf Lyhyet Käsineet Aero

Tuotekuvaus Bcf Lyhyet Käsineet Aero

Tekniset ominaisuudet:

- Tukevat, tiukat käsineet strategisesti sijoitetulla pehmusteella. Pehmuste ei ole liian paksu, joten pidät riittävän kosketuksen ohjaustankoon.
- Kylmä musta spandex aero takapuoli
- Liittyy tiukasti ranteeseen.
- Helppo ottaa pois vetojärjestelmän ansiosta.


Tekniset tiedot:

Materiaali:
- Polyesteriä 60%
- Nylonia 33 %
- spandex 7 %


Oletko kiinnostunut Bcf:n Lyhyet Käsineet Aero:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Bcf-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Bcf Lyhyet Käsineet Aero vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Bcf Lyhyet Käsineet Aero

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up