up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Bcf Lyhyet Käsineet Heavy Duty

Bcf Lyhyet Käsineet Heavy Duty

Bcf Lyhyet Käsineet Heavy Duty

plus
Bcf

Bcf Lyhyet Käsineet Heavy Duty

Tuotekuvaus Bcf Lyhyet Käsineet Heavy Duty

Ominaisuudet:

- Tukevat, tiukat käsineet strategisesti sijoitetulla pehmusteella. Pehmuste ei ole liian paksu, joten pidät riittävän kosketuksen ohjaustankoon.
- Kylmä musta spandex aero takapuoli
- Liittyy tiukasti ranteeseen.
- Helppo ottaa pois vetojärjestelmän ansiosta.


Tekniset tiedot:

Materiaali:
- Polyesteriä 60%
- Nylonia 33 %
- spandex 7 %Kaikki Käsineet kategorian pyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. bikeinn:sta löydät täyden Bcf-kokoelman Miesten vaatteet tuotteita. Bcf:n Lyhyet Käsineet Heavy Duty:een hinta on 22.00 €, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Bcf Lyhyet Käsineet Heavy Duty

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up