up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Beto Jousituspumppu

Beto Jousituspumppu

Beto Jousituspumppu

Beto Jousituspumppu

Beto Jousituspumppu

plus
Beto

Beto Jousituspumppu

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Beto Jousituspumppu

BETO-iskupumppu, metalliseos, 1,5 '' tarkkuusanturi, otsikkokortilla


Tutustu nyt kaikkiin Huolto tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Beto Jousituspumppu. Osta nyt Beto Jousituspumppu ja säästä paljon puhdasta rahaa Pumput tuotteista. Lisäksi, Beto-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Beto Jousituspumppu:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Huolto tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Beto Jousituspumppu

Väri
Musta
Ilmapumput
Iskunvaimenninpumput

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Se sopii täydellisesti

-

Se täyttää täydellisesti sen tarkoituksen, johon se on tarkoitettu. Bikeinn, kuten aina, nopea ja tehokas toimitus.

Täydellinen

-

Erittäin laadukas pumppu, toimii moitteettomasti!

Beto jousituspumppu hopea / musta 400 psi

-

Kiitos, tilaus saapui hyvin.

Erittäin suositeltavaa, mutta parantamisen varaa

-

sillä on hyvä kapasiteetti, soveltuu 29" ja 2,6 renkaiden jyrsimiseen. purkaus on riittävän nopea. rakenne on vankka ja näyttää laadukkaalta. vinkkejä betoon:, pohjassa tulee olla suoja, jotta se ei naarmuunnu ja ruostu. täyttö venttiili on hyvin piilossa, mikä vaikeuttaa täyttöön käytetyn kompressorin tai pumpun kytkemistä ja irrottamista.

Beto -jousituspumppu

-

Hyvä pumppu, erinomainen viimeistely ja toimii täydellisesti, erittäin suositeltavaa, kaikki +++++

Laatu pommi!

-

Nopea toimitus (kuten aina). Laadukas pumppu, toimii täydellisesti!

Pikatoimitus !

-

Erinomaisen laadukas tuote!

Pikatoimitus

-

Erittäin nopea toimitus Uuteen-Seelantiin

Upea tuote.

-

Pistin hautani tasot helmelle ilman ongelmia. Oikeastaan yllättynyt kuinka helppoa se oli. Minun on myönnettävä, että oli vaikea pumpata sitä 120 PSI: hen, joten en voi kuvitella, kuinka se saavuttaa 190 PSI: n enimmäismäärän ... mutta tämä liittyy todennäköisesti käyttämääni pumppuun

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up