up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Bianchi

Bianchi

KAIKKI ( Bianchi )

Noin Bianchi

Bianchi on ikoninen italialainen merkki, jonka rikas historia ulottuu vuoteen 1885 asti. Se tunnetaan erinomaisen korkeatasoisista pyöräilyyn suunnitelluista huipputeknisistä polkupyöristään ja lisävarusteistaan. Milano, Italia, perustettiin Edoardo Bianchin toimesta ja se on ollut pyöräilyalalla eturintamassa yli sadan vuoden ajan.
Bianchi-polkupyörät tunnetaan huipputeknologiansa, käsityönsä ja älykkään muotoilunsa ansiosta. Niillä on voitettu lukematon määrä ammattilaiskilpailuja, kuten Giro d'Italia ja Tour de France, jotka vahvistavat niiden asemaa maailman parhaiden kilpa-ajopolkupyörien joukossa.
Merkinnän luomisen lupaus esitetään sen käyttämällä pioneereina hiilikuitua ja alumiinia pyörien rakenteissa, mikä johtaa kevyempään, nopeampaan ja elegantimpaan ajoelämykseen. Bianchin tunnusomaista Celeste-vihreää väriä on välittömästi tunnistettavissa, jonka symbolina on sekä harjoittelun että edistyksen kunnioitus.
Tien ja kilpa-ajopolkupyörien lisäksi Bianchi tarjoaa monipuolisen valikoiman polkupyöriä, mukaan lukien sähköpyörät, maastopyörät ja kaupunkipyörät, jotka tyydyttävät kaikenlaisia ja kaikentasoisia pyöräilijöitä. Heidän laatutakuunsa nousee pyöräilytarvikkeiden ja -vaatetusten linjaan, jotta ratsastajat voivat olla täysin varustettuja pyöräilykokemuksiaan varten.

Bianchin polkupyörien ja lisävarusteiden kokoelma

Bianchi-maantiepyörät on varustettu erottuvalla Celeste-vihreällä värillä, joka on muodostunut ikoniseksi merkin tunnukseksi. Se erottaa ne muista polkupyöristä ja symboloi merkin italialaista perintöä. Bianchi-maantiepyörien erinomainen käsityö tunnetaan. Jokainen rakenne on huolellisesti valmistettu tarkkojen hitsausten ansiosta, jotka tarjoavat vakautta, kestävyyttä ja mukavan ajon.
Bianchi-maastopyörät on suunniteltu tarkan ja reagoivan ohjauksen tarjoamiseksi. Geometrian ja rakenteen muotoilu tarjoavat tasapainoisen sekoituksen voimaa ja ketteryyttä, mikä tekee niistä sopivia sekä teknisten laskuihin että vaativiin ylämäkiin. Bianchilla on monenlaisia maastopyöriä, mukaan lukien enduro, trail, cross-country ja downhill -pyörät.
Bianchi-polkupyörien rungot tunnetaan erityisestä tekniikastaan ja yksityiskohtien huomioon ottamisesta. Onko kyse putkimuodoista, rungon geometriasta tai rungon valmistuksesta, jokainen elementti on huolellisesti suunniteltu optimaalisen suorituskyvyn tarjoamiseksi. Bianchi tarjoaa polkupyörien runkoja eri materiaaleista, mukaan lukien hiilikuitu, alumiini, teräs ja titaani.
Bianchi-maastopyörät on suunniteltu selviytymään laajasta maastosta, mikä tekee niistä loistavia pyöräilijöille, jotka arvostavat erilaisten pintojen tutkimista. Olipa kyse pitkien maastopolkureittien, kaikkiin olosuhteisiin sopivien kaupunkimatkojen tai bikepackingin harjoittamisesta, nämä pyörät ovat tarpeeksi monipuolisia pystyäkseen hallitsemaan kaikkea.
Bianchi-kaupunkipyörät ovat yleensä älykkäitä ja ajattomia rakenteita, jotka heijastavat merkin italialaista perinnettä. Rakennukset ovat moderneja ja usein tulevat perinteisissä väreissä, mikä vetoaa ratsastajiin, jotka arvostavat esteettisyyttä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje