up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Buff ® Pipo XDCS Tech

plus
Buff ®

Buff ® Pipo XDCS Tech

Tuotekuvaus Buff ® Pipo XDCS Tech

Ihmiset etsivät teknistä ja kevyttä hattua, joka suojaa tuulelta ja kylmyydeltä hämärissä olosuhteissa korkean intensiteetin aikana, kuten juoksu, pyöräily, hiihto ja vuorikiipeily.

Ominaisuudet:

Tuulenpitävä hattu, jossa on XDCS Extra Dual Comfort -järjestelmä, pehmeä ja kestävä kangas, joka tarjoaa optimaalisen suojan sekä kylmästä että tuulesta.

Imeytyy hikoiluun ja ravitsee sen kuivumaan ihoon.

Pehmeä sisäkerros antaa lämpöä.

Sisältää heijastavan BUFF®-logon näkyvyyden parantamiseksi heikossa valaistuksessa.

TIGHT sopii.

Tekniset tiedot:

90% polyesteriä 10% elastaania.


Jos haluat tietää lisää Buff ® Pipo XDCS Tech:sta tai muista Buff ®-merkkisistä tuotteista Naisten vaatteet kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Päähineet valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Buff ®:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Buff ® Pipo XDCS Tech

Väri
Pinkki
Tuotetyyppi
Hatut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Buff hat xcds

-

Hatun materiaalit ja viimeistely ovat todella hyviä, mutta se on hyvin pieni. Se ei peitä korvia tai kaulaa ja käytän pieniä kokoja lippiksissä tai pyöräilykypärissä

Buff xcds pipo

-

Kaunis lippalakki erittäin mukava käyttää. Mutta se leikkaa hieman pieneksi. Se ei peitä pyöräni korvien pohjaa. ja tämä huolimatta pienestä koostani Shoeï-moottoripyöräkypärässä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up