up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cannondale Sora Haarukka Lefty Oliver Carbon

Cannondale Sora Haarukka Lefty Oliver Carbon

plus
Cannondale

Cannondale Sora Haarukka Lefty Oliver Carbon

Tuotekuvaus Cannondale Sora Haarukka Lefty Oliver Carbon

Erinomainen soran ripustushaarukalle.

Tämän kevyellä haarukalla on 30 mm: n sileä, kolhun kesyttävä jousitus ja uskomattoman jäykkä, tarkka käsittelyrakenne.

OMINAISUUDET:

Pintamateriaali: Hiilirengas Koko: 650b, 700c Kulku: 30mm Paino: 1340g Poikkeama: 55mm Säädöt: Ilmanpaine, rebound, kruunuun kiinnitetty lukitus Renkaan enimmäiskoko: 650b 47mm.
Cannondale Sora Haarukka Lefty Oliver Carbon:een kuuluu Cannondale:n takaama valmistajan takuu. Cannondale:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Polkupyörän osat tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Haarukattuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Cannondale Sora Haarukka Lefty Oliver Carbon

Väri
Musta
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up