up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Castelli Käsineet Competizione

Castelli Käsineet Competizione

plus
Castelli

Castelli Käsineet Competizione

Tuotekuvaus Castelli Käsineet Competizione

Venytysverkkokangas pitää kädet viileinä ja mukavina kilpailun aikanaMääräaikaisesti kevyt pehmuste välttämättömällä sijoituksellaSilikonipito kämmenellä Castelli Damping System (CDS) suojaa mediaanihermoa. Helppo päälle ja pois päältä joustavalla mansetilla.


Hyödy nyt Castelli Käsineet Competizione tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Castelli-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Castelli Käsineet Competizione

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Punainen
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel
Maastopyöräily
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Rakastan sitä

-

Loistava tuote, vain yhdellä epäilyksellä, kuvassa näkyvät pisteet eivät näy todellisessa hanskassa, ne näyttävät olevan muita, ostin muita uudelleen Aion tarkistaa, että ne ovat sellaisina kuin ne näkyvät kuvassa

Castelli competizione -hanskat

-

Vastaanotettu tuote oli minulle hieman liian pieni. Ostan ehdottomasti toisen saman tyyppisen ja merkkisen setin! Erittäin suositeltavaa!

Arvostelu

-

Hyvät hanskat, koko vastaa, ehkä vähän pienet, laatu on erinomainen.

Hyvä tuote

-

Erinomaiset käsineet hyvällä pehmusteella. Mittaverkko vastaa todellisuutta.

Suuri tuote

-

Erinomainen tuote, joka vastasi odotuksiani.

Castelli-kilpailukäsineet

-

Ostin toisen parin varaukseen. Tämä pari käsineitä on todella parasta laatua!

Suositella

-

Mukavat ja laadukkaat hanskat. Hyvä kämmensuoja, erinomainen pehmustus.

Suuri mtb: lle

-

Aion käyttää niitä maantiepyöräilyyn, mutta päädyin käyttämään niitä 6 tunnin MTB-ratsastukseen. Ne sopivat ja tuntuvat hyvältä!

Käsinetarkistus

-

Huippuluokan ja nopea toimitus

Erinomainen laatu ja toimivuus

-

Erinomaiset kevyet hanskat, koko ruudukko vastaa, ne ovat hyvin tuuletettuja, koska niissä on erittäin ohut yläosa, minulla on tyynyt tarpeellisissa paikoissa poistamaan epämukavuutta pitkillä matkoilla. Tämä on paras, mitä olen koskaan käyttänyt kesällä. Nopea toimitus Venäjälle.

Käsineet

-

Erittäin hyvät käsineet, hyvin pehmustetut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up