up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Cube Pitkät Käsineet Winter X NF

plus
Cube

Cube Pitkät Käsineet Winter X NF

Tuotekuvaus Cube Pitkät Käsineet Winter X NF

Kylmät sormet ovat tietysti pyöräilijän vihollinen. CUBE Natural Fit -geelivaahtomuovipehmuste vähentää herkkien hermorakenteiden painetta, ja kämmenen erityinen otepainatus antaa luotettavan tuen. Tuulenpitävä ja vettä hylkivä päällismateriaali, lämmittävä sisäfleece ja viimeinen neulottu hihansuut antavat käsillesi maksimaalisen mukavuuden, kun taas hengittävä kalvo estää lämmön muodostumisen ja epämiellyttävän liukumisen kosteuden vuoksi. Suuri heijastava päällismateriaali takaa lisää turvallisuutta hajavalossa ja erityinen kohokohta on etusormen älykäs kosketusnäyttö. Lisää mukavuutta. Lisää iloa.


Ominaisuudet:

Cube Natural Fit -verhoilu
Tuulenpitävä ja vettä hylkivä päällismateriaali
Lämmin sisäfleece
Hengittävä kalvo
Suuri heijastava päällismateriaali
Tartuntapainatus kämmenelle ja sormille
Kosketusnäytön toiminto indeksisormessa
Viimeinen neulottu mansetti


Tekniset tiedot:

Paino: 100 g
100% polyesteriä

Älä odota enää ostaaksesi Cube Pitkät Käsineet Winter X NF reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, bikeinn:sta löydät myös muita Käsineet tuotteita Miesten vaatteet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Cube Pitkät Käsineet Winter X NF ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Käsineet tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Cube Pitkät Käsineet Winter X NF

Käsineet
L-koon talvikäsineet
Väri
Musta
Ominaisuudet
Heijastavat yksityiskohdat
Tuulenpitävä
Touchscreen
Vesitiivis
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maantiepyöräily
Maastopyöräily
Gravel

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up