up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Dainese Käsineet Acca

plus
Dainese

Dainese Käsineet Acca

Tuotekuvaus Dainese Käsineet Acca

Polkupyöräkäsine, jossa rystyissä korkeataajuinen mikroruiskutusvahvistus. Pehmeä hiilikuitutuki rengassormen ja etusormen rystysissä. Käden takaosa nailonia ja elastaaniverkkoa suuremman ilmastuksen takaamiseksi. Kämmenvahvistus Clarinossa. Airprene-ranne tarranauhalla säädettävällä kalvosinnapilla.


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Dainese:n Käsineet Acca:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Dainese Käsineet Acca tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Dainese Käsineet Acca ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Dainese Käsineet Acca

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up