up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Dainese Käsineet Net

Dainese Käsineet Net

plus
Dainese

Dainese Käsineet Net

Tuotekuvaus Dainese Käsineet Net

Ominaisuudet:


- Lyhyt Freeride käsine korkean taajuuden, mikro-injektio kohokuviointi ulkosivulla pikkusormen.


- Takaisin käsi nylon ja spandex enemmän ilmastus.


- Palm ja Palm vahvistaminen Clarino.


- Airprene ranne tarranauhalla säädettävät hihansuut hihna.


bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Dainese:n Käsineet Net:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Dainese Käsineet Net tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Dainese Käsineet Net ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Dainese Käsineet Net

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Maastopyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Dainese Käsineet Net

Toinen parini

-

Suosikkikäsineet ratsastukseen, 2. parini, mutta hieman pettynyt, että "Dainese" rannehihnaan liimattu kumiteksti irtoaa ensimmäisellä käyttökerralla.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up