up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

DT Swiss

DT Swiss

KAIKKI ( DT Swiss )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin DT Swiss

DT Swiss on erittäin tunnettu ja arvostettu merkki, joka tarjoaa laadukkaita urheilutuotteita. DT Swiss nimi on peräisin saksan ja ranskan sanoista Drahtwerke Trefileries, joka tarkoittaa Sveitsissä tehtyjä raketteja. Yritys perustettiin sveitsiläiseen kaupunkiin Bieliin vuonna 1994. He ovat erittäin innostuneita ja sitoutuneita tarjoamaan parhaan laadun tuotteita asiakkailleen ja varmistamaan, että tuotteiden ominaisuuksia parannetaan ajoneuvon maantie-suorituskyvyn lisäämiseksi. DT Swiss on yksi suosituimmista ja johtavista merkeistä jatkuvien innovaatioidensa, tarkkuutensa, keveytensä ja kestävimpien tuotteidensa ansiosta.
DT Swiss on tullut korkean suorituskyvyn määritelmäksi alalla, koska se suunnittelee luotettavimpia tuotteita. Tiukka laadunvalvonta ja peräkkäistestaus auttavat kehittämään merkkiä. Hienoin laatu ja selkeys näkyy merkin täydellisyyden halussa. DT Swiss on tekniikan ja hienostuneisuuden taide tuotemerkkinsä kehittämiseksi. Merkin tehtävänä on tarjota kaikille mahdollisimman loistava ajokokemus. Tätä tarkoitusta varten he yrittävät luoda vertailukelpoisia tuotteita, jotka tarjoavat merkittävän etuuden. Näin DT Swiss alkoi jatkuvasti työntää teknologian rajoja tarjotakseen edistyksellisimmät tuotteet.

DT Swissin viittaus pyöränpyöriin

Merkillä on uskomaton maine tarjotessaan DT Swissin pyöriä, jotka ovat kevyitä ja hyvin kehitettyjä. Nämä pyörät voivat tarjota suurempaa vakautta ja kestävyyttä. Jokainen pyörä on suunniteltu ja käsin rakennettu merkin kokeneiden pyörärakentajien toimesta. Pyörien nimissä on yleensä Dicut- tai Spine-nimi, jota käytetään määrittämään keskuksen ja puhallusvälineen välinen liitos. DT Swissin maantiepyörät on suunniteltu toimimaan parhaiten kaikilla maastoilla. Nämä pyörät antavat sinun nauttia maksimaalisesta hauskuudesta ajaessasi hiekkatiellä. Ne on yleensä valmistettu alumiinista ja hiilikuidusta, jotta saavutettaisiin täydellinen mukavuus ja lisättäisiin kestävyyttä paremman maastosuorituskyvyn saavuttamiseksi.
Jos haluat uuden laadukkaan pyörän, DT Swissin pyörät tulisi aina olla luettelossasi. Se tarjoaa täydellisiä pyöriä, jotka yhdistävät sileyden ja aerodynamiikan tehdäkseen täysin monipuolisen pyörän. Nämä pyörät voivat tehdä nopeutesi nopeammaksi erittäin vähäisellä vastuksen pyörimisellä ja tarjota sinulle välittömän hyvän vaikutelman. Lisäksi merkki tekee uskomattoman monipuolisen valikoiman keskuksia. DT Swissin keskukset on nyt täysin päivitetty kevyemmäksi ja helpommaksi ylläpitää. Nämä keskukset ovat parhaita tarjotessaan luotettavuutta ja yksinkertaisuutta. DT Swissin renkaat ovat täydellinen esimerkki vahvasti rakennetuista renkaista, jotka on valmistettu alumiinista parempaan jarrutukseen. Lisäksi erityisen valmistusprosessinsa ansiosta DT Swissin puhallukset ovat tarkkuuden ja kestävyyden nimi. On olemassa erittäin monipuolinen valikoima kevyitä mutta vahvoja puhalluksia, joita on valmistettu hieman paksummiksi, jotta ne tarjoavat lisäjäykkyyttä tarjotakseen lisävoimaa pyörälle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje