up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Elite

Elite

KAIKKI ( Elite )

Noin Elite

Elite on ylpeä siitä, mitä se on luonut, ja jokainen sen valmistama moottoripyörän osa ja varuste on huippulaadukkaita ja toimivia. Elite Martsista löydät melkein kaiken tarvittavan ajelulle, kuten kuljetuslaitteet, renkaat ja uusimmat auton varusteet. Elite on merkittävä brändi polkupyörän osien ja varusteiden kehityksessä, jossa luvataan monipuolisuutta, kestävyyttä, monipuolisuutta, suorituskykyä ja arvoa. Tuote tulee entistä suositummaksi sen tarjoamien markkinoiden kehittyneimpien renkaiden ja laitteiden ansiosta. Nämä huippuluokan rullat, kuljetuslaitteet ja harjoitustarvikkeet ovat saatavana heidän liikkeissään ja verkkopalveluissa. Vuosikymmenten aikana kerääntyneen rikkaan historiansa ansiosta Elite on saavuttanut maineen luotettavana brändinä niin kokeneiden urheilijoiden kuin ammattilaistenkin keskuudessa.

Elite biking- ja polkupyörävarusteet

Elite turbo trainer tarjoaa erityisen luonnollisen ajokokemuksen simuloimalla ulkona ajamisen olosuhteita, mukaan lukien vastuksen sopeutuminen, joka kuvaa maastossa tapahtuvia siirtymiä. Elite pullotelineet on suunniteltu kevyistä materiaaleista, kuten hiilikuidusta ja kestävistä muovista, pullotelineet lisäävät ajopyörään mahdollisimman vähän painoa säilyttäen samalla voimaa ja kestävyyttä.
Elite pyöräreppuja tarjotaan runsaasti säilytystilaa tarvikkeille, kuten työkaluille, varaosille, energia-geeleille, välipaloille ja henkilökohtaisille esineille. Elite polkupyörän matkalaukut ovat yleensä käyttäjäystävällisiä, mikä helpottaa pyörän lastaamista ja purkamista, säästäen aikaa ja vähentäen stressiä. Elite pyöränkuljettimet tarjoavat luotettavia ja turvallisia kiinnitysjärjestelmiä, jotka pitävät pyörät paikallaan kuljetuksen aikana ja estävät heilahtelua tai vaurioita.
Elite juomapullot on suunniteltu puristettaviksi, jotta polkijat voivat hallita nesteen virtausta ajaessaan ilman äärimmäistä vaivaa. Pullot ovat yleensä leveäsuuloisia, mikä helpottaa niiden täyttämistä vedellä tai urheilujuomilla ja helpottaa niiden pesemistä käytön jälkeen.
Elite polkupyörän rullat käytetään tasapainon ja vakauden parantamiseen, mikä johtaa parempaan ajotaitoon ja parempaan suorituskykyyn tiellä. Elite rullat simuloivat ulkona ajamisen olosuhteita, tehden sisäharjoittelusta mielenkiintoisempaa ja aidompaa kyseisen urheilulajin maailmaa kuvaavaa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje