up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Etxeondo Käsineet Aero

plus
Etxeondo

Etxeondo Käsineet Aero

Tuotekuvaus Etxeondo Käsineet Aero

Pehmeä ja erittäin joustavat käsineet, joiden aerodynaaminen muotoilu tekee sinusta tuntuu ammattilainen. Anti lipsahdus pehmustettu kämmen mahdollistaa pehmeän ja mukavan otteen.Technologies:


Etxeondo Active:

Teknologia, joka yhdistää mukava kangas, jossa on miellyttävä tunnelma ja nopeasti kuivuva, yhdessä yksinomainen malli sopii kehon täydellisesti. Se on ominaista myös suuri elastisuus takia käytöstä Lycra elastomeeriä.


Tällä hetkellä, Etxeondo Käsineet Aero tuotetta on saatavilla bikeinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Etxeondo-merkkisiin pyöräily tuotteisiin, joita pyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Käsineet kokoelman malleilla. bikeinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat pyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Etxeondo Käsineet Aero

Käsineet
Ilman sormia
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Lämpökerrasto
Aerodynaaminen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Gravel
Maastopyöräily
Maantiepyöräily

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Etxeondo aero -käsineet

-

Muutaman kauhean kommentin jälkeen, jonka olin nähnyt sivulla, otin riskin ostaa tuote ja ne ovat olleet erittäin muodollisia ja lyömättömään hintaan, tuote saapui aikaisemmin kuin he olivat kertoneet. Jatkan tämän sivun tuotteiden ostamista.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up