up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

FSA

KAIKKI ( FSA )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin FSA

FSA on tunnettu merkki, jota kutsutaan Full Support Aheadiksi. Brändi suunnittelee ja valmistaa pyörän osia ja komponentteja maantiepyöräilyyn ja maastopyöräilyyn. Se on näkyvä historia urheilumaailmassa ja intohimoa kehittää teknisesti loistavia pyöräilyosia ja komponentteja. Tämä tekee FSA:sta johtavan brändin alalla. Sen tuotteet ovat suosittuja ainutlaatuisen innovaationsa, kestävyytensä ja suorituskykynsä vuoksi.
FSA:n ytimessä on jatkuva sitoutuminen teknologian rajoittamiseen. Brändi on tunnettu tarkkuustekniikastaan, sen komponentit ovat tila- ja muotoilun viimeisintä tasoa. Nämä ominaisuudet johtavat tuotteiden kehittämiseen, jotka tarjoavat luotettavuutta ja korkeaa suorituskykyä. Älykkäistä ja aerodynaamisiin maantiepyöräkomponentteihin voimakkaisiin ja kestäviin pyöräilyosien, FSA täyttää eri pyöräilijöiden tarpeet, parantaen heidän ajokokemustaan.
Brändin rakkaus ja intohimo pyöräilyyn ulottuu tuotteiden luomisen ulkopuolelle. Yhteistyössä ammattilaisurheilijoiden ja pyöräilyryhmien kanssa se selkeyttää jatkuvasti suunnitteluaan todellisen maailman testien ja arvostelujen avulla.
Tämä aktiivinen työryhmä varmistaa, että brändin tuotteet eivät vain tyydytä, vaan ylittävät kunniakkaiden urheilijoiden tarpeet, auttaen eri tasoisia pyöräilijöitä parantamaan taitojaan.

FSA-pyöräilykomponenttien ja osien kokoelma

Fsa-vanteet ovat premium-luokkaa ja suunniteltu kestämään erilaisten maastojen ja ajo-olosuhteiden vaatimuksia. Nämä materiaalit on valittu niiden painon, tehon ja suoritusominaisuuksien suhteen. FSA-pullotelineet ovat usein tyylikkäillä ja modernilla rakenteilla, jotka täydentävät eri polkupyöräkehysten ulkonäköä. Niiden visuaalisesti houkuttelevat suunnittelut lisäävät pyöräsi sävyyn. Fsa-kassetit on muotoiltu tarjoamaan sujuva ja tarkka vaihto välillä. Tämä auttaa pitämään tasaisen kadenssin ja maksimoi voimansiirron.
FSA-pyörän osat ovat ei vain toiminnallisia vaan myös visuaalisesti houkuttelevia. Tämä voi olla tärkeää pyöräilijöille, jotka haluavat pyörilleen tiiviin ja houkuttelevan ulkonäön. FSA-pyöräilyhoidon sisältöön kuuluu pyörän ja sen komponenttien puhdistaminen, jotta mudan, likan ja roskan kertyminen estetään. Puhdista pyörä ja sen komponentit säännöllisesti pehmeällä puhdistusaineella ja pehmeillä harjoilla, jotta herkkiä alueita ei vahingoiteta.
FSA-pyöräilytyökalut ovat usein muodostettuja kestävistä materiaaleista, kuten korkealaatuisista alumiiniseoksista ja teräksestä, jotka kestävät säännöllisen käytön rasitukset.
FSA-pyörän pyörät yhdistävät usein kehittyneitä rim-tekniikoita, kuten parannettuja jarrutuspintoja, tubeless-yhteensopivuutta ja eri syvät rimit, jotka johtavat erilaisiin ajo- ja tarpeisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje